10. februārī vārda dienu svin Paulīne, Paula un Jasmīna. No mums – sirsnīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Paulīne (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas nedaudz palielina dzīves enerģiju. Paulīne ir vispusīga, jūtīga, radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, apveltīta ar spēcīgu intuīciju, “divkāršu” loģiku un prasmi komunicēt. Viņa ir prātīga, saimnieciska un atbildīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Paula (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas tā nēsātājai rada vēlmi būt līderei. Paula ir aktīva, prātīga intelektuāle ar spēcīgu loģiku. Viņa ir jūtīga, ar sievišķīgu un trauslu iekšējo struktūru. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Jasmīna (8)

Vīrišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas palielina dzīves enerģiju. Jasmīna ir jūtīga, gudra, mērķtiecīga, spītīga un neatlaidīga sieviete, kura visu darīs pa savam. Viņai piemīt labas komunikācijas spējas, spēcīga intuīcija, “divkārša” loģika un augsta atbildības sajūta. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!