Foto: Shutterstock
26. februārī vārda dienu svin Aurēlija, Mētra un Evelīna. No mums – sirsnīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Aurēlija (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Aurēlija ir intelektuāla, jūtīga prātīga, apveltīta ar labu loģisko domāšanu, mērķtiecību un augstu atbildības sajūtu. Viņa stabili stāv uz kājām, ir aktīva, spītīga un izturīga "azbesta" sieviete ar "biezu ādu". Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Mētra (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar sievišķīgu iekšējo struktūru, kas palielina dzīves enerģiju un tā nēsātājai rada vēlmi kļūt par līderi. Mētra ir aktīva un prātīga intelektuāle, spītīga un neatlaidīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Evelīna (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar smalku un sievišķīgu iekšējo struktūru. Evelīna ir vispusīga, intelektuāla, radoša, jūtīga, talantīga un prātīga dzīves skolotāja. Viņa ir no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, kura prot labi komunicēt un sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!