Dzīves ceļa skaitlis ir unikāls kods, kurā iešifrētas cilvēka īpašības, viņa uzvedība, noslieces, talanti, spējas, centieni utt. Katrs skaitlis nes gan pozitīvas, gan negatīvas īpašības. Viens no cilvēka galvenajiem uzdevumiem ir atklāt sevī pozitīvās un izsvēpēt negatīvās īpašības. Kā šo skaitli iegūst un ko tas vēsta, stāsta numeroloģe Nadežda Terehoviča.

Dzīves ceļa skaitli iegūst, saskaitot visus dzimšanas datuma ciparus un noreducējot līdz viencipara skaitlim. Piemēram, cilvēks dzimis 1985. gada 22. janvārī:

2+2+1+1+9+8+5= 28

2+8=10, tātad Dzīves ceļa skaitlis ir 1.

Aprēķini savējo un secini, vai apraksts tev atbilst!

1

No labās puses vieninieki ir mērķtiecīgi un ambiciozi ļaudis. Viņi prot izvirzīt mērķus un sasniegt tos. Tomēr negatīvajā versijā vieninieki ir, atvainojiet, slinki, bezatbildīgi un pat agresīvi.

2

Divnieki ir labi partneri. Tie ir diplomāti, sarunu vedēji. Viņiem ir maigs raksturs, divnieki nemīl konfliktus. No negatīvās puses, divnieki mēdz būt kaprīzi, sīkumaini, ātri apvainojas. Un vēl – viņi ir lieli intriganti.

3

Trijnieks ir skaitlis, kas attiecas uz radošumu. Starp trijniekiem ir daudz mākslinieku, rakstnieku, dejotāju, žurnālistu. Jautros un komunikablos trijniekus ar maizi nebaro, dod tikai patusēt... Taču starp viņiem ir arī ne mazums tenkotāju, skauģu, burkšķu un kaprīzētāju.

4

Četrinieki ir kārtības, darba un atbildības ļaudis. Nereti viņi ir īsti darbaholiķi. Dienišķo maizi pelna lēni, skrupulozi, tā sacīt, lēnāk brauksi, tālāk tiksi. No otras puses – dzīve viņiem nav no vieglajām, no gaisa nokritusi veiksme viņiem ir "kaitīga", tāpēc loterijas biļetes labāk nepirkt. Viņu tumšā puse var būt melīgums. Starp viņiem gadās sīkumaini ļaudis, ar noslieci uz skopumu, strīdiem un kašķiem. Plus mūžīgā apātija.

5

Tie ir visašākie ļaudis pasaulē! Viņu galvās plāns plānu nomaina zibens ātrumā. Ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi, piecnieki ir enerģiski un seksuāli pievilcīgi. Viņi nekad nemelo, jo patiesi tic tam, ko saka. Tiesa, šodien viņi tic vienam, rīt – citam. Negatīvie piecnieki nereti "izkūp gaisā" – sāk projektus citu pēc cita, bet neko nenoved līdz galam. Starp viņiem ir vistalantīgākie afēristi un avantūristi.

6

Pozitīvajā pusē sešinieki ir rūpīgi, mīloši, labsirdīgi un pacietīgi ļaudis. Negatīvajā parādās hiperaptekāšana, ar ko sešinieki teju smacē savus tuviniekus! Vēl viņi mēdz būt iedomīgi, egoistiski, ātri apvainoties. Tāpēc ir tik svarīgi pēc iespējas biežāk pateikties viņiem par veikumu – tad ģimenē būs miers un saskaņa.

7

Tas ir Šerloka Holmsa – domātāju un analītiķu skaitlis. Starp septītniekiem ir daudz dažādu ezotēriķu, jo šis cipars skaitās visnoslēpumainākais. Viņi spēj iedziļināties tēmā, par viņu zināšanām citi sajūsminās. No negatīvās puses – viņiem raksturīgs vēsums, melanholija, noslēgtība. Jāuzmanās ar alkoholu un citām atkarībām. Un neskaudīsim viņus pārāk atklāti!

8

Šis ir bosa, vadītāja skaitlis. Starp astotniekiem ir ne mazums biznesmeņu. Šie ir greznību mīloši cilvēki – visam jābūt tā, lai citiem mutes paliktu vaļā. Taču tiem, kuri prot nopelnīt, jāatceras arī par labdarību. Nopelnīji – padalies, un tad tev būs laime. Negatīvie astotnieki var būt nežēlīgi, hiperagresīvi. Viņi visu mūžu strādā, lai viņiem būtu viss vislabākais (un tā pavairāk!), taču līdz ar to zaudē prieku par dzīvi.

9

Devītnieki ir viedi, žēlsirdīgi, cēli. Viņi var strādāt visdažādākajās jomās, bet viņu galvenais aicinājums – aizsargāt un izglītot citus. Negatīvā versijā viņi var būt egoistiski, augstprātīgi, pašpietiekami, pārmēru ironiski. Viņiem patīk "nospiest" apkārtējos. Jāiemācās piedot, un dzīve nokārtosies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!