Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kārava devītnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Kārava devītnieks šajā pasaulē ieradies, lai pabeigtu atbildīgu personības izaugsmes posmu. Par spīti kritumiem un kāpumiem, viņš var gūt labus panākumus biznesā, jo talantīgi spēs pastāvēt par ideju, kurai pats noticējis. Un, ja vēl turēsies pie augstākajām vērtībām, viņš var iekrāt pieklājīgu kapitālu (īpaši, ja darbosies tirdzniecībā, taču parasti kārava devītnieks izvēlas intelektuālāku profesiju). Šīs kārts pārstāvja izcilais prāts liek viņam izvēlēties ar intelektuālu ieguldījumu saistītas nodarbes, piemēram, jurisprudenci, sabiedriskās attiecības. Nereti viņš kļūst par profesionālu padomdevēju.

Viņu valdzina atjautīgi partneri, un viņa attieksme pret laulību ir visai tradicionāla, taču karmiski viņam paredzētas vismaz vienas smagas attiecības, ar kurām jātiek galā. Toties ar viņu pašu ir diezgan viegli saprasties.

Uzdevumi: dāsni dalīties tajā, kas viņam pieder, un iemācīties atlaist no savas dzīves cilvēkus, lietas un ar finanšu jomu saistītas pārliecības, citādi dzīve viņu sarūgtinās. Ieguldīt visu savu potenciālu darbā, kas cilvēkus ved uz augstāku patiesību.

Pārbaudījumi: augstāko likumu neievērošana – laba atdarīšana ar labu un tamlīdzīgi – var novest pie traģēdijas, kārava devītnieks nedrīkst riskēt.

Kārava devītnieki ir arī Nikolajs Prževaļskis, Monserata Kabaljē, Endijs Garsija, Otomārs Oškalns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!