Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kārava divnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Šis ir Gaismas vēstnesis. Kārava divniekam piemīt laba intuīcija, stabila vērtību sistēma un savas misijas apziņa (šo misiju izpildīt viņam nereti palīdz cilvēki "no malas"). Vispār viņam patīk darboties komandā un veicas ar kompanjoniem. Līdzās intuīcijai kārava divnieks apveltīts ar skaidru redzējumu, ir apdomīgs un allaž aprēķina riskus. Parasti lielākā finanšu veiksme atnāk pēc 35 gadu vecuma.

Kārava divniekam piemīt augsti mīlestības ideāli, taču realitātē ir grūti atrast partneri, kas tiem spētu atbilst. Ja nebūs laimīgs attiecībās, kārava divnieks ieviesīs mīļāko, bet neparko negribēs šķirties. Spožais intelekts dažkārt traucē viņam izpaust jūtas.

Uzdevumi: gādāt, lai sabiedriskie pienākumi nesagandē veselību un labklājību (jāiemācās parūpēties arī pašam par sevi). Iemācīties attiecībās atkāpties no saviem noteikumiem, kad tas nepieciešams.

Pārbaudījumi: ja kārava divniekam ir emocionālas problēmas, tad viņa asais prāts ieslīgst pesimismā (ar visām no tā izrietošajām sekām) taču vispār šī ir viena no visveiksmīgākajām kārtīm, un, ja kārava divnieks nav guvis dzīvē panākumus, tad vainot var vienīgi sevi pašu.

Šajā dienā dzimušie kārava divnieki ir arī Ferdinands I Habsburgs, Gustavs Fehners, Keita Hadsone, Marija Šarapova, Uģis Roze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!