Līdz 31. martam Merkurs virzīsies caur Auna zīmi. Ja līdz šim mūsu domas un vārdi lidinājās pa mākoņiem sapņainā lirismā un plūstošā nekonkrētībā, tad tagad mūsos ir izaugusi kāda jauna pārliecība, ideja, nolūks, kaut kas ļoti spēcīgs un pārliecinošs, kaut kas tāds, kas ir gatavs cīnīties par savu vietu zem saules.

Vārdi birs kā pupas – raiti un trāpīgi, domas kā nazis – tieši un bez kompromisiem: nav brīnums, ka sarunas var izvērsties kā viena cilvēka izrāde vai cīņas lauks, kur katrs aizstāv savu taisnību. Tomēr šis laiks ir par ko citu – par drosmi un pārliecību, par uzticēšanos sev un spēju to izpaust pasaulē.

Šā perioda sākumā tevi var pārņemt izjūta, it kā tu būtu izpinies no glāsmainu ilūziju un nekonkrētības miglas – gribu to, bet varbūt šo; it kā varētu to, bet varbūt kaut ko citu; jā, iešu darīšu, bet izšķirošajā brīdi nespēj turēt vārdu. Tas apvienojumā ar pēdējā pusotra mēneša straujo dzīves tempu radīja sajūtu, ka skrien visur kur, tikai nezin kur un nezin kāpēc.

Tas, kas līdz šim brīdim kā vārga nojausma ir plīvojusi mūsu domās, ir izaudzis un nobriedis, mēs pēkšņi spējam to noformulēt vārdos īsi un konkrēti – kā ideju, mērķi, darba uzdevumu, plānu vai ko citu.

Šoreiz runa nav par tempu fizisko aktivitāšu izpratnē, bet par ātrumu, kas rodas no mērķtiecīgas, noteiktas un fokusētas uzmanības uz nosprausto mērķi. Konkrētībā, uz kurieni mēs traucamies, un izpratnē par paveicamo, lai tas būtu sasniedzams. Piebildīšu, ka arī mūsu motivācija un fiziskā enerģija šajā laikā plūdīs daudz savāktāk un stabilāk, ļaujot paveikt milzīgu darba (pat nepateicīga) apjomu.

Šis būs īstais laiks, lai izietu uz drosmīgu uzdrīkstēšanos vārdos vai komunikācijā kopumā. Sevišķi, ja pēdējās nedēļās tev ir iekavēti darbi saistībā ar pārrunām, norunām u.tml., – vari droši nospiest telefona pogas un zvanīt, lai noskaidrotu informāciju, sarunātu randiņu vai biznesa tikšanos bez liekas minstināšanās vai riska būt pārprastam.

Šajā periodā būs raksturīga:

  • atklāta un tieša valoda "bez puķītēm";
  • attieksme "visu vai neko" vai "visu tūlīt un uzreiz";
  • sarunas un pārrunas bez kompromisiem;
  • izlēmīgums un pārliecinātība – vismaz vārdos;
  • drosme izteikties un aizstāvēt savu viedokli;
  • pārsteidzība vārdos, kas var tikt uztverts arī kā apvainojums vai "uzbrukums";
  • pastiprināta neiecietība, sevišķi pret visu nekonkrēto, izdabājošo un pret neturētiem solījumiem;
  • spēcīgs egoisms, ass prāts un apķērīgs domu gājiens, sevišķi laikā no 23. līdz 26. martam.

Merkura karagājienam caur Auna zīmi ir iespēja noslēgties ar nozīmīgu izrāvienu komunikācijā un lēmumos, ar daudziem iniciētiem kontaktiem, kuriem ir pietiekami nozīmīga pievienotā vērtība mūsu dzīves plānos un projektos.

Tādēļ esi drosmīgs, norunā sen atliktas tikšanās, izej uz iniciatīvu, runā, stāsti, prezentē, nosūti CV vai piezvani partnerim, tas var palīdzēt iekustināt sen novilcināto. Ir tik bezgala daudz to dzīves situāciju, kuras tiek atliktas dēļ izpratnes trūkuma – kādēļ man tas būtu vajadzīgs? Šobrīd šī izpratne ir dzimusi, un līdz ar to arī radies papildu izlēmīgums, motivācija un iespējas izkustināt visu iestigušo.

Tas viss sākas ar vienu domu, ar vienu vārdu, ar vienu telefona zvanu, ar vienu sarunu... Sāc! Lai jaunām iniciatīvām un drosmīgiem lēmumiem bagāts laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!