Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča astotnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Šī tiek dēvēta par fiksētu kārti, uun tas izpaužas lielās grūtībās pieņemt kāda cita pozīciju. Kreiča astotniekam piemīt milzīgs prāta spēks, tāpēc viņa profesijas izvēle bieži saistīta ar intelektuālām nodarbēm (piemēram, no viņa iznāk lielisks advokāts, konstruktors vai zinātnieks). Lai pie kuras zināšanu nozares viņš ķertos, panākumi būs.
Jaudīgā psihiskā enerģija var padarīt viņu par izcilu dziednieku.

Emociju kāpumi un kritumi kreiča astotniekam nav īpaši raksturīgi, un vairumā gadījumu viņam ir labvēlīga laulības karma: pārāk augstu viņš vērtē ģimenes dzīves stabilitāti, lai iemainītu to pret mīlas piedzīvojumiem. Tomēr pienāk reize, kad viņam jāpārdzīvo smaga šķiršanās, – tas ir karmiskais parāds no iepriekšējām dzīvēm.

Uzdevumi: iemācīties pielāgoties strauji mainīgai situācijai, padarīt elastīgāku savu principu sistēmu. Pret sevi vērstu nodevību vai attiecību saraušanu uztvert kā iespēju pacelties jaunā līmenī un nojaukt savu laiku izdzīvojušu shēmu.

Pārbaudījumi: lai sasniegtu panākumus, kreiča astotniekam nepieciešams garīgs un emocionāls miers. Jāizvirza skaidri formulēti mērķi, tikai tādā gadījumā viņš gludi līdz tiem aizies. Vismaz reizi dzīvē (bet varbūt vairākkārt) būs situācija, kas piespiedīs kreiča astotnieku pilnībā izmainīt pasaules uzskatu. Pacēlies no pelniem, viņš kļūs stiprāks un laimīgāks.

Kreiča astotnieki ir arī Spānijas Marija Anna, Francis Jozefs, Matīss Kaudzīte, Patriks Sveizijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!