Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kārava dāma. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Kārava dāma ļoti svārstās savā vērtību sistēmā, tāpēc viņa nereti saskaras ar izvēles grūtībām. Bieži viņa ir daudzpusīga un talantīga, ja vien domās nav aizņemta ar naudas jautājumiem. Viņai ir laba gaume, un naudu viņa ir gatava tērēt par pirmklasīgām lietām, tāpēc bieži dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Viņa ir ļoti dāsna – ne velti šo dēvē par filantropu kārti. Viņa ir dabiska līdere ar karalisku stāju un labu biznesa ožu, īpašus panākumus var gūt jomās, kur kaut kas jāreklamē vai kāds jāizglīto.

Kārava dāma izraisa cilvēku simpātijas, un tā kā viņa mīl baudīt skaisto, tad bieži meklē jaunus mīlestības piedzīvojumus. Spītības un lepnuma, dažādības mīlestības un vientulības baiļu apvienojums viņai liek izdzīvot grūtu mīlestības karmu. Nereti kārava dāmai ir daudzas laulības (pat trīs un vairāk).

Uzdevumi: izstrādāt sevī pārliecību, ka galu galā viss nokārtosies, un iemācīties uzturēt attiecības arī pēc kāzām. Kārava dāmai piemīt dabiska tieksme uz okultām zinībām, un mūžīgo patiesību apgūšana var atvieglot daudzas jomas viņas ikdienas dzīvē.

Pārbaudījumi: kritiskais kārava dāmas prāts un analīzes spējas var pavērsties pret viņu pašu, ja kaut kas neiet, kā gribētos, – tad viņa var ieslīgt pesimismā. Jāliek aiz auss, ka kārava dāmas vēlmēm ir tendence piepildīties, taču pēc tam nākas ar šo piepildīto vēlmi kaut kā sadzīvot (un parasti tas nav viegli, jo pārmaiņu mīlestība liek gribēt jau atkal kaut ko citu).

Kārava dāmas ir arī Sigismunds II Augusts, Žoržs Šarpaks, Džo Eliots, Ivars Kalniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!