Katrs mūsu dzīves gads šķiet atšķirīgs. Ja uzmanīgi papētām, varam ievērot, ka katram gadam ir savs ritms un tie atkārtojas cikliski. Visiem cilvēkiem konkrētais gads nebūs vienāds. Tas saistīts ar to, ka katram no mums ir savs unikāls kosmiskais kods, ko veido dzimšanas datums, mēnesis, gads, vārds, uzvārds, tēva vārds, dzimšanas vieta utt. Katram no mums piemīt savas vibrācijas, tādēļ konkrētajā gadā atšķirīgi reaģējam, izmantojam vai neizmantojam mums dotās iespējas un izvēlamies dažādus ceļus.

Zinot savu personīgo gada skaitli, varam labāk saprast, kas gaidāms, un esam gatavi pieņemt notikumus, kā arī izmantot gada vibrācijas savā labā. Personīgais gada skaitlis mainās ik pa deviņiem gadiem un stājas spēkā no 1. janvāra. Vienmēr jāņem vērā arī dabiskais ritms, kas parādīs cilvēka enerģijas rezerves, pašsajūtu, vai spēsim un gribēsim darīt to, ko paredz personīgais gads. Par to parunāsim nākamreiz.

Lai noteiktu personiskā gada skaitli, pie kalendārā gada jāpieskaita dzimšanas datuma (diena + mēnesis) skaitļi. Piemēram, ja esi dzimis 30. jūnijā, tad 2017. gadā personiskais gada skaitlis ir 1.

3+0 (30. datums) + 6 (6. mēnesis) + 2 + 0 + 1 + 7 (2017. gads) = 19.

Reducē līdz viencipara skaitlim: 1 + 9 = 10/1

Personīgā gada skaitlis 1

Sākas jauns deviņu gadu cikls. Šis gads cilvēka dzīvē ir būtisks, jo no tā atkarīgs, kādi būs turpmākie gadi šajā ciklā. Viss, ko darīsim, ietekmēs mūsu nākotni turpmākajos gados. Pirmo gadu varam salīdzināt ar sējas laiku, kad iesējam sēklu, bet vēl nezinām, kāda būs raža. Cilvēkam jābūt drosmīgam, izlēmīgam, aktīvam un enerģijas pilnam, jo ir iespēja uzsākt ko jaunu. Jāsaprot, ja nepieliksim savas pūles, uz labu iznākumu varam necerēt.

Šajā gadā varam kaut ko izmainīt sevī – raksturā, izskatā, manierēs, kas nesīs labvēlīgas pārmaiņas nākotnē.

Personīgā gada skaitlis 2

Šā gada atslēgas vārdi ir miers, sastingums. Iepriekšējais bija aktīvs gads, tagad mazliet jāietur pauze. Divnieks ienes emocionalitāti, jūtīgumu. Aktualizējas attiecību tēmas, sadarbības iespējas. Svarīgi iemācīties sadarboties, kā arī nepieciešamības gadījumā rast kompromisu. Nozīmīga ir darbošanās komandā. Ieteicams vairāk pavadīt laiku kopā ar pozitīvi domājošiem, jautriem cilvēkiem. Ieteicams sakārtot savu veselību. Labs gads, lai iepazītos, satiktu jaunus draugus.

Personīgā gada skaitlis 3

Mans mīļākais skaitlis. Tas ienes gaišumu, prieku, radošumu. Katrs pats izstaro valdzinājumu, piesaistot vajadzīgos cilvēkus, partnerus. Gads var būt laimīgs, ja pirmajā gadā esam pacentušies. Var atrisināties daudzas problēmas. Laiks parādīt, izteikt sevi, atklāt savus talantus, likt lietā iztēli.

Piemērots gads projektiem, kas saistīti ar rakstīšanu, aktiermākslu, publisku uzstāšanos, kuros svarīgi pateikt, ko jūtam, atrast piemērotus vārdus savām izjūtām un paust to citiem. Var pieaugt vēlme vairāk izklaidēties, iziet sabiedrībā, pavadīt vairāk laika draugu lokā.

Personīgā gada skaitlis 4

Darbaholiķis un praktisks cilvēks teiks, ka labs gads. Sliņķim tas šķitīs nogurdinošs. Četrinieks ir stabilitātes simbols, tādēļ šajā gadā būs daudz jāstrādā, lai nodrošinātu stabilitāti savā dzīvē. Būs nepieciešama izturība un apdomīgums. Visu, ko ieliksim šajā gadā, saņemsim kā atalgojumu astotajā gadā. Pieaugs atbildība darbā, bet jāvairās pārpūlēties, jo var rasties veselības problēmas. Bieži vien šajā gadā, nododoties darbam, tiek aizmirsts par līdzcilvēkiem un atpūtu.

Personīgā gada skaitlis 5

Jaunu iespēju un personīgās brīvības gads. Iespējamas pārmaiņas visās jomās – darbā, attiecībās, dzīvesvietā. Straujš, nevienmērīgs gads. Labvēlīgs gads sakaru paplašināšanai. Var mācīties, apgūt kaut ko jaunu un ceļot. Piecinieks ir brīnišķīgs sevis un sava darba reklamēšanas skaitlis.

Personīgā gada skaitlis 6

Skaitļa 6 atslēgas vārdi ir ģimene, atbildība. Svarīgi pievērst lielāku uzmanību ģimenes pienākumiem, kā arī uzmanību citu vajadzībām un savstarpējai sapratnei. Esmu ievērojusi, ka tieši šajā gadā rodas pārbaudījumi par pareizu laika sadali, veltot to ne tikai darbam, bet arī ģimenei, jo varētu tikt piedāvātas izdevīgas iespējas darbā. Šajā gadā iespējams uzplaukums biznesā vai iespēja sakārtot savu darba dzīvi. Iespējama jauna draudzība, mīlestība.

Personīgā gada skaitlis 7

Ja skaitlis 4 ir pamatu būvēšanai, tad skaitlis 7 piemērots spēka un ietekmes radīšanai. Tas nozīmē, ka varam kalt svarīgus plānus. Svarīgi būs sevi garīgi attīstīt, pievērsties mācībām. Šis ir pašanalīzes laiks, kad varam ieklausīties sevī, atpūsties, rast mieru un nostiprināties.

Personīgā gada skaitlis 8

Biznesa, naudas, varas un ietekmes gads. Jābūt godīgam, atklātam, jāuzņemas atbildība, tad veiksme garantēta. Ja ceturtajā gadā čakli strādāts, iespēja saņemt sava darba augļus. Iespēja īstenot savus sapņus. Peļņas pieaugums. Jāplāno finanses, jo pieaugs tēriņi – gribēsies iegādāties kaut ko jaunu, ar ko palielīties.

Personīgā gada skaitlis 9

Cikla noslēdzošais gads daudziem šķiet drūms un sarežģīts. Šis ir gads, kad jāizvērtē, ko vēlamies paturēt, ko nē. Revīzijas gads. Ieteicams padomāt par savu veselību, jo šis ir arī dziedināšanās gads, iespēja tikt vaļā no slimības. Piedošanas gads. Atteikšanās no visa sev nevēlamā.

Ja esam bijuši dāsni pret citiem, šis var būt arī dāsnu ienākumu gads. Pabeidzam iesākto, bet neko jaunu ilglaicīgu nesākam.

Ja salīdzinām 9 gadu ciklus savā starpā, saprotam, ka arī tie ir atšķirīgi. Cilvēks savā dzīvē daudz ko iemācās, attīstās un spēj mācīties no savām kļūdām, lai neuzkāptu uz tiem pašiem grābekļiem. Mēs kāpjam pa dzīves kāpnēm uz augšu vai tenterējam lejup – viss atkarīgs no katra paša izvēles. Numeroloģija palīdz saprast iespējas, bet katra paša ziņā ir, vai tās izmantot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!