Gada tumšais laiks rosina uz dziļām domām, no kurām, kā likums, cenšamies izvairīties. Varbūt atbildes nesīs informācijas pārvaldnieks Merkurs, kurš no 17. oktobra līdz 5. novembrim Skorpiona zīmes dzīlēs paviesosies un apzinās to, kas tur dziļumā noslēpies.

Vispirms – par Skorpiona zīmi

Pozitīvās izpausmes: drošsirdīgs, izlēmīgs, kaislīgs, izmeklētāja gars.

Negatīvās izpausmes: atriebīgs, viegli uzbudināms, sarkastisks, greizsirdīgs, noslēgts.

Pārvaldītās jomas: brokeru nami, naftas un gāzes urbšana, atkritumu menedžments, piesārņojuma kontroles dienesti, mēslojumu ražotāji, apbedīšanas biroji, ogļraktuves, medicīnas un ķirurģijas preces, apdrošināšanas kompānijas, psiholoģija, okultās sfēras, nodokļi, lombardi, pieminekļu restaurācija, gaļas kombināti, prieka mājas, kaskadieri, risku profesijas un nozares.

Uzņēmējdarbībā: kreditori, parādnieki, investori, nodokļi, pārmaiņu menedžments.

Organismā: taisnā zarna, dzimumorgāni.

Ar ko rēķināties Skorpiona vizītes laikā?

Domas pie dabas cikliskuma, nāves, negadījumiem, pārveides. Tāds kārtīgs veļu laiks ar tam piemītošu diezgan fatālu domāšanas veidu.

Ieciklēšanās uz informāciju, vismazāko pavedienu un – kā likts – arī uz problēmām (prātā uzburtām) garantēta, jo Skorpions rosina "uzvilkties", kārtīgi uzburbt un pārveidot pastāvošo iekārtu.

Cenšamies nenolaisties informatīvajās kaislībās, bet būt objektīvi un pieņemt atnākušo informāciju, jo tai ir tendence izcelt katra paša nepilnības, kas, protams, nav patīkami, bet lieliski parāda virzienus, kur piestrādājot darīt sevi labāku.

Tikpat labi prāts var pavilkties uz pikantākām dzīves sfērām, kas var atspoguļoties arī informatīvajā laukā, izvelkot ārā publiskai apspriedei jeb apēšanai bez sāls kādu intīmāku detaļu. Nežēlīgi? Jāteic, ka tāds mēdz būt Skorpions. Pie pārlieku lielas mentālās slodzes var nobloķēties seksuālās dzīves spējas un prieki.

Biznesa sarunas var kļūt agresīvas un manipulatīvas.

Soli pa solim cauri kalendāram

17.–22. oktobris. Tikko iesoļojis Skorpionā, Merkurs satiksies ar guru un visa "palielinātāju" Jupiteru, vēl jo vairāk pastiprinot iepriekš minētās skorpioniskās sfēras. Runāsim lielās kategorijās un ar pārliecību.

Pēc Jupitera ekspansīvās ietekmes 22.–27. oktobrī harmoniskā mijiedarbība ar Neptūnu atļaus atslābt un pasapņot. Prātu var nomierināt māksla, mūzika, spa un citi relaksējoši līdzekļi. Iespējams, vienīgais laika posms, kad savā komunikācijā kļūsim empātiskāki un maigāki vai arī izstāstīsim savu pārliecību tā, ka visiem būs jātic.

25.–31. oktobrī iespēja piestrādāt pie prāta fokusa. Runāšana un rakstīšana jeb savu attiecību un finansiālo saistību būšanu un nebūšanu noformēšana rakstiskā formā var atklāt jaunas idejas un arī izejas. Rakstam slepenas dienasgrāmatas, ko pēc tam sadedzinam – būsim godīgi ar sevi izrunājušies, un citiem par to nav nekādas daļas.

27. oktobrī–2. novembrī apkārtējās informatīvās norises saķerē ar Mēness mezgliem liks iespringt par to, cik tad daudz mēs paši drīkstam atļauties būt uzmanības centrā un cik jābūt labam komandas, kolektīva loceklim.

Skorpiona zīmes apciemojuma noslēgumā – 3.novembrī – pārsteigumu meistara Urāna ietekmē viss līdz šim diskutētais var negaidīti iegūt pavisam citu kontekstu.

Kopsavilkums

Sarunu biedrs šajā laikā ir izcili vērīgs, noslēpt neko neizdosies, vēl jo vairāk – uztaustīs pašu neapzinātās vājās vietas un paspēlēsies ar tām pēc sirds patikas. Toties uzzināsi kaut ko jaunu par sevi un otru.

Pārskatām savas kredītsaistības, aizņēmumus, aizdevumus, kontraktus profilaktiskos nolūkos: esam saprātīgi, nometot nost pārlieku optimismu.

Cenšamies nenolaisties informatīvajās kaislībās, bet būt objektīvi un pieņemt atnākušo informāciju, jo tai ir tendence izcelt katra paša nepilnības, kas, protams, nav patīkami, bet lieliski parāda virzienus, kur piestrādājot darīt sevi labāku.

Lai vērtīgs šis transformējošais laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!