Februāris ir īpašs mēnesis – kaut vai tāpēc, ka piedzīvosim Ķīniešu jauno gadu. Kādam šis laiks sniegs vēl vienu iespēju apņemties paveikt savā dzīvē kaut ko būtisku. Ar jaunas dzīves lapas pāršķiršanu gan var neiet tik raiti, cik iecerēts, par ko būs parūpējušies apkārtējie apstākļi. No vienas puses, februārī var lūkot pēc jauniem kontaktiem, nostiprināt esošās pozīcijas vai noslēgt jaunu sadarbību. Bet, no otras puses, – lai izveidotu ko jaunu, nāksies ieguldīt ne mazums enerģijas. Jautājums tikai – vai tas būs tā vērts?

Kādam aktualizēsies jautājumi par savu pozīciju noturēšanu – esi atklāts pret sevi un to, kas notiek tev apkārt. Uzdrošinies ieskatīties bailēm acīs un sniedz pasaulei vēstījumu, kas liks tai ieraudzīt tevi citās krāsās un sākt ar tevi rēķināties!

Biznesa, darba un finanšu jomā iespējamas pārmaiņas – jauni projekti, neliels, bet stabils finanšu palielinājums, tikai rezultāti var neatbilst gaidītajam. Šomēnes uzmanība ir jākoncentrē uz ilgtermiņa projektiem, kur katrs solis būs jāizplāno līdz vissīkākajai detaļai. Ja neesi pārliecināts, ka pietiks spēka, izturības un pacietības ieguldīt savu enerģiju jomā, kas nesola drīzus augļus, apdomā – vai ir vērts tajā vispār iesaistīties? Šoreiz te lieti noderēs veselīga spriestspēja, loģiskā domāšana un pat paškritika. Naudu ieguldi tikai pārbaudītos projektos! Šomēnes var nākties rast zelta vidusceļu starp grandioziem plāniem un finanšu iespējām. Kredītu labāk neņemt – tev ir jātiek galā ar saviem resursiem.

Līdztekus ķīniešu jaunajam gadam par sevi atgādina arī Valentīndiena. Ko lai saka – šomēnes iespējami visādi brīnumi! Spodrini un uzlabo attiecības gan ģimenē, gan partnerattiecībās. Ļaujies mīlestības varai – dalies tajā! Pavadi vairāk laika ar sev mīļajiem, neatliec to uz rītu, jo nav nekā svarīgāka par šo dienu un cilvēkiem, kuri ir tev blakus!

Ja runājam par pašsajūtu, tad jāatceras uzņemt pietiekamu ūdens daudzumu. Neaizraujies ar alkoholu un pārliecinies, ka tava sirds saņem pietiekamu uzmanību.

Februāris ir skaistuma un mīlestības mēnesis – lai ko uzsāc, izfiltrē visu caur sirdi. Radi sev apkārt vidi, kas liks uzgavilēt ne vien tavai sirdij, bet arī kādam gaidītam ceļiniekam, kurš labprāt priecāsies par iespēju atvilkt elpu tavā mīlestības, harmonijas un prieka oāzē.

Dārgā, skaistā, vienreizīgā un neatkārtojamā – šis ir tavs, Dievietes, mēnesis! Piešķil tam savu uguntiņu!

Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!