Jūlijs ienes mūsu dzīvē savas korekcijas. Kādam tās var šķist ne visai patīkamas, kādam citam – pat ļoti pozitīvas. Viss atkarīgs no tā, kāda kārtība šobrīd valda tavā dzīvē. Jo lielāks haoss, jo nesaprotamākas un neomulīgākas korekcijas.

Labs laiks, lai stiprinātu attiecību saites ar sev svarīgiem cilvēkiem – lai tā būtu ģimene, biznesa partneri vai kaimiņš aiz žoga. Pievērs uzmanību sīkumiem un lietām, kas citkārt šķiet pašsaprotamas. Atrodi skaistumu ik lietā, ik vārdā, ik procesā, kas noris tev apkārt. Elpo dziļi, uzņem dabas sniegtās veltes un enerģijas un dzīvo saskaņā ar dabas likumiem.

Šomēnes dažādas situācijas un notikumi var likt atskatīties pagātnē – kādam būs jāsaliek punkti uz "i", citam jānokārto parādi, bet vēl kādam būs iespēja gremdēties patīkamās pagātnes atmiņās. Bet varbūt beidzot realizēsi senu bērnības sapni? Kādam var uzjundīt pagātnes simpātijas. Lai kas notiktu, viss uz labu! Pat, ja brīžiem notrīsēs sirds, saglabā pozitīvismu un drosmīgi ej uz priekšu – tev viss izdosies, ja ļausies pārmaiņu vējiem. Kādam var nākties būt par spundi un glābt sabriedušu situāciju, un tādējādi viņš gūs apkārtējo atzinību, bet no priekšniecības – pateicību bonusu veidā.

Veselības jomā šomēnes gaidāmi uzlabojumi – kādam pilnīga izveseļošanās, bet smagākos gadījumos situācija var izkustēties pozitīvākā gultnē. Dzīve piespēlēs laiku un iespējas, ko ieguldīt sevī un savā veselībā. Svarīgi ir atcerēties, ka veselību var iegūt un noturēt tikai katrs pats saviem spēkiem, un tā sākas mūsu galvā un attieksmē pret dzīvi un sevi pašu.

Darbā, biznesā iespējamas pārmaiņas – var atrasties jauni domubiedri un atbalstītāji, iespējams paaugstinājums, bet kādam citam finansiāls atbalsts. Labs laiks, lai uzlabotu, nostiprinātu un attīstītu savas pozīcijas. Lai ko tu dari, tu esi uz pareizā ceļa!

Attiecībās var nākties iepūst jaunu elpu. Iespējams, pārāk krampjaini pieturies pie kādam noteiktam vērtībām, tādējādi neļaujot attiecībām attīstīties – palaid vaļīgāk! Vai gluži otrādi – varbūt attiecības ir tādā pašplūsmā, ka nu ir beidzot pienācis laiks pievilkt ciešāk grožus? Velti laiku un enerģiju šo jautājumu sakārtošanā.

Kopumā jūlijs ir patīkams laiks, lai pabūtu kopā ar saviem mīļajiem, satuvinātos un/vai atjaunotu attiecību saites, nodibinātu jaunus kontaktus, līdzsvarotos un atgūtu iekšējo spēku un ticību savām spējām.

Viss ir tavās rokās – lai izdodas viss iecerētais!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!