Foto: Shutterstock
No 14. līdz 20. oktobrim notiks Latvijas Universitātes (LU) Botāniskā dārza telpaugu izpārdošana, piedāvājot katram interesentam papildināt privāto kolekciju ar krāšņiem telpaugiem.

Sākoties ziemas sezonai, kad dārza darbi beigušies un ar visu enerģiju var ķerties klāt mājokļu apzaļumošanai, botāniskais dārzs aicina uz telpaugu izpārdošanu, piedāvājot iegādāties krāšņus telpaugus privātajām kolekcijām.

Telpaugu izpārdošana aizsāksies Rudens ražas svētkos, 14. oktobrī no pulksten 11 līdz 16, Palmu mājas vestibilā. Izpārdošana turpināsies vēl visu nedēļu – līdz 20. oktobrim, kad piedāvājumā esošos augus iegādāties varēs, izvēloties sev interesējošo augu no telpaugu kataloga un sarunājot individuālu apmeklējumu LU Botāniskajā dārzā.

Piedāvājumā būs gan labi pazīstami, gan arī eksotiskāki augi dažādos izmēros. Iegādāties iespējams gan labi zināmus augus kā mājas svētība, kafijas koks, ķīnas roze, līdakaste, paparde, dažādu veidu un izmēru alojes un fikusi, pelargonija, gan arī mazāk pazīstamās psīdijas, jukas, monsteras, dracēnas, baltziedu hemantes un citus krāšņumaugus.

Ja esi nolēmis izmantot šo iespēju, iegādāties profesionāļu lolotos augus, palūko, kādi ir ieteicamie telpaugi telpām ar malkas apkuri, savukārt šeit lūko izvēles iespējas siltām telpām.

Plašāku piedāvājumu un cenas var aplūkot LU Botāniskā dārza tīmekļa vietnē, īpaši telpaugu izpārdošanai sagatavotā katalogā.

14. oktobrī telpaugu izpārdošanas dienā jāiegādājas ieejas biļete LU Botāniskajā dārzā, bet pārējās dienas (pēc 14. oktobra) līdz 20. oktobrim, sarunājot individuālu apmeklējumu (tikai, lai iegādātos augus), ieeja bez maksas!

Vairāk informācijas par izpārdošanu un telpaugu piedāvājumu vari gūt, zvanot pa tālruņa numuriem 67450852, 26319560 vai rakstot uz botansikais.darzs@lu.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!