Foto: DELFI
Lai arī kāzu sezona vēl nav sākusies, tieši šis ir tas īstais laiks, kad meklēt iedvesmu, kalt idejas visiem tiem, kas gatavojas kāzām gada siltajā sezonā. Tieši tāpēc 26. februārī viesnīcas ''Radisson Blu Hotel Latvija'' konferenču zālē notika kāzu izstāde ''Wedding Day EXPO Latvija 2017'' ar Latvijas floristu konkursu ''Ziedu Balle''. Kādi izskatījās konkursa dalībnieku darbi, devās lūkoties arī ''Delfi''.

Konkursa tēma visiem dalībniekiem bija viena – līgavas pušķis un ziedu piespraude līgavainim. Visiem konkursā pieteikušajiem floristiem bija jāievēro viena tematika un tehnika – no dabīgiem ziedkātiem veidot kompozīciju. Arī izpildes laiks visiem bija noteikts – stunda un 30 minūtes.

Pēc tam, kad visi darbi uztapināti, konkursa žūrija: Ilze Bāne no Bulduru Dārzkopības vidusskolas, kas ir arī Latvijas Floristu Apvienības valdes locekle, Ieva Ģērmane no floristikas skolas –meistardarbnīcas ''Grieta" un ''Ziedu Fabrika" pārstāvji Juris Alhimovičs un Agrita Straume, vērtēja visus izveidotos darbus. Ko šādā laika sprīdī floristi izveidoja, cik dažāda ir katra radoša fantāzija un kādas tendences floristikā šogad vieš jomas pārstāvji, skati fotogalerijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!