Pavasaris jau klauvē pie durvīm, un nepaspēsi pat attapties, kad jau kalendārs norādīs uz vasaras iestāšanos, tāpēc par visu ir jādomā laicīgi, arī par savām brīvdienām. Kurš gan negribētu tās izbaudīt skaistā, gleznainā vietā, izbaudot Latvijas dabas krāšņumu?

Sadarbībā ar portālu "City24.lv" piedāvājam ielūkoties brīvdienu īpašumu piedāvājumos, kas vasaras atvaļinājuma laiku vai pavasara brīvdienas palīdzēs padarīt neaizmirstamas.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Tikai 20 kilometru attālumā no Rīgas atrodas ekskluzīvs īpašums, kas kartē atzīmēts kā īpaši ainaviska vieta. Īpašumā ietilpst divstāvu māja ar panorāmas logiem, kas vērsti rīta saules virzienā un no kuriem paveras brīnišķīgs skats uz ezeru. Tāpat īpašumā atrodas personīgā pludmale, sauna, nojume, kas paredzēta divām automašīnām, un tas viss priežu meža tuvumā. Īpašuma cena - 450 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Labiekārtots, sakopts īpašums, kas atrodas 51 kilometra attālumā no Rīgas, sastāv no 3,4 ha liela zemes gabala un apbūves - renovēta, nosiltināta guļbūve 400 kvadrātmetru platībā. Mājas tuvumā atrodas izkopts ābeļu un ķiršu dārzs un jaunizveidots ogu dārzs. Te ir viss nepieciešamais skaistu un nesteidzīgu brīvdienu baudīšanai - pirts pie dīķa, Vidzemes jūrmala 4 kilometru attālumā, kas atzīta kā viena no skaistākajām un tīrākajām, un mazāk apmeklētajām Latvijas peldvietām. Īpašumu šķērso neliela upīte un estētiski skaists dīķis ar saliņu, uzbērts ugunskura pakalns, no kura paveras ainavisks skats uz apkārtējiem laukiem. Īpašuma cena: 250 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Tukuma novadā Jaunsātu pagastā gleznaini vēsturiskā vietā atrodas īpašums, kas sastāv no 3,2 ha zemes ar mūsdienīgu divstāvu māju, kas būvēta no ekoloģiskiem materiāliem pēc somu projekta. Īpašumā atrodas arī jauncelta garāža/viesumāja, laukakmeņu saimniecības ēka, kā arī dīķis. Padomāts ir arī par drošību - ēkas ir aprīkotas ar apsardzes signalizāciju un teritorijā ir uzstādīta videonovērošana. Īpašuma cena - 395 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Unikāls īpašums un ideāla vieta mierpilnai brīvdienu baudīšanai - vienā no zilo ezeru zemes ezeriem, Rāznas ezerā ir iespēja iegādāties savā īpašumā vienīgo salu Baltijas valstīs, uz kuras uzbūvēta māja, kas reģistrēta zemesgrāmatā. Kopējā salas platība 1,4 ha. Īpašuma cena - 350 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Turkalnē, 28 km attālumā no Rīgas, atrodas plašs, skaists īpašums ar divstāvu māju, kurā ir viss nepieciešamais atpūtai - pirts, vairākas istabas, tajā skaitā, atpūtas telpa un āra terase. Ap māju ir iekopts pagalms ar daiļdārzu, dīķis ar peldvietu, kā arī lapene. Īpašuma cena - 189 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Brīnišķīgs piedāvājums - īpašums Salacgrīvas novadā, pašā jūras krastā, kas stiepjas 200 metru garumā gar Vidzemes akmeņaino pludmali. 11 ha plašajā īpašuma teritorijā atrodas dzīvojamā māja, viesu namiņš ar vannas istabu un virtuvi, tējas namiņš, kamīna mājiņa ar lielu kamīnu un saimniecības ēka. Teritorijā ir liels dīķis ar strūklaku, kurā ir gan zivis, gan skaistas ūdensrozes. Īpašumu ieskauj priežu koku mežs, teritorija ir rūpīgi iekopta ar pārdomāti saplānotiem celiņiem, ziedošām puķu dobēm, apstādījumiem un atpūtas zonām. Visu gadu šeit iespējams klausīties putnu dziesmas, vērot jūru un dabu, un baudīt ērtības un iespējas, ko dāvā šī miera osta. Īpašuma cena - 1 500 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Vēl kāds skaisti iekopts īpašums netālu no Rīgas un Jūrmalas, kas atrodas Gātciemā. Piedāvājumā ir divstāvu māja 229 kvadrātmetru platībā - plaša viesistaba ar lieliem logiem, virtuve, terase, divas guļamistabas un balkoni. Teritorijā atrodas arī pirts, pārdomāti ziedu un dekoratīvo krūmu apstādījumi, iekopts zālājs, kā arī augļu dārzs ar ābelēm, bumbieru, ķiršu un plūmju kokiem, kā arī ērkšķogu un jāņogu krūmiem. Īpašuma cena - 270 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Izbaudīt Latvijas lauku burvību un aktivitātes visām gaumēm var īpašumā, kas atrodas Jaunjelgavas novada Seces pagasta "Melderniekos". Labiekārtotajā un sakoptajā teritorijā ir divstāvu dzīvojamā māja, kura pilnībā gatava dzīvošanai un bez papildu ieguldījumiem. Īpašumā ir arī pirts ar atpūtas telpu un terasi pie dīķa, klēts ar mansarda izbūvi, saimniecības telpas un kūpinātava pie dīķa. Aktīvās atpūtas cienītāji novērtēs sporta laukumu volejbolam un badmintonam. Īpašuma cena - 170 000 eiro.

Foto un papildu infomācija: City24.lv

Brīnišķīgā vietā Daugavas krastā, Ikšķilē, atrodas privātmāja ar slēgtu pagalmu un labiekārtotu teritoriju ap māju. Īpašumā ir pirts, dīkis ar salu un ūdenskritumu, dekoratīvie akmens mūri un apstādījumi, izbūvēta osta ūdens transportlīdzekļiem un kanāls no Daugavas, kas slēgts svešām personām. Īpašuma cena - 550 000 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!