Foto: Vida Press
Ko darīt, kad šķiet, ka dzīvē viss sasniegts un vēlies noslēpties no pasaules? Katram sava atbilde. Olimpiskais čempions un realitātes šovu zvaigzne Brūss Dženners atbildi radis kalnainā apvidū Malibu, kur iegādājies citiem grūti pieejamu mūsdienīgu māju ar neaizmirstamu skatu uz apkārtni, vēsta "Vida Press".

2010.gadā būvētajā namā, kurā dominē stikls un monolīts betons, ir četras guļamistabas, trīs vannas istabas, plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu, kā arī apskaužami iekārtota virtuve ar plašu ēdamistabu, caur kuras stikloto sienu paveras skats uz labiekārtotu atpūtas zonu pagalmā - dārza kamīnu, iebūvētu grilu un plašu baseinu.

Kopā ar pelēcīgo namu kādreizējais desmitcīņnieks Dženners iegādājies arī teju 4,5 hektārus zemes, kas gan neraisa fantāzijas par zaļojošiem dārziem un koptu mauriņu, tomēr to kompensē neaizmirstamais skats uz kalnaino apvidu un Kluso okeānu.

Cik maksā šāda norobežošanās no pasaules? Dženners par īpašumu samaksājis 3 575 000 ASV dolāru, bet, kā norāda "Variety.com", sākotnējā cena bijusi 3,9 miljoni dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!