Neparastus un oriģinālus arhitektu un dizaineru darbus ir grūti nepamanīt, šādu veikumu pamanījis arī portāls ''Beautifullife'', kas iepazīstina ar ļoti ekstravaganta izskata mājokli Kiprā.

Drosmīgā izpildījuma autors ir ''Tsikkinis Architecture Studio'', kas paveikuši neticamo acīmredzamo. Līdzās klasiski ierastām mājām izveidota neierastāko formu arhitektūra, kas no ielas puses izskatās kā vijums ar mūra posmu pa vidu. Jāatzīst, ka drosmīgais izaicinājums ir bijis tā vērts, jo gala rezultāts izskatās apskaužami skaists. Akmens mūra siena daļā no mājas fasādes, koka klājums garāžas durvīm, metāliskas konstrukcijas un dabiskie toņi piešķir unikalitāti, kas ar eleganci uzrunā pat konservatīvākos dizaina cienītājus.

Interesanti novērot, ka arī mājokļa iekšienē dominē šī krāsu un tekstūru spēle, apvienojot akmens, koka, lina un ādas materiālus ar baltas, brūnas, pelēkas krāsas klātbūtni, kas patiesībā ir viss dabā sastopamais. Ne tikai mājokļa āriene ir īpaši pārdomāta, bet arī interjers katrā telpā ir sīki un smalki pārdomāts līdz pat pēdējai niansei, pieskaņojot mākslas darbus pie sienām, ieviešot iebūvētu apgaismojumu, kas maina telpas vizuālo kopskatu, un arī mēbeļu un iekārtu izvēle, kas ir ļoti saskaņota ar mājas fasādi un tuvāko apkārtni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!