Foto: Publicitātes foto

Ja jums ir dārzs pilns ar ziediem un augiem, krūmiem un kokiem, bet tomēr kaut kā pietrūkst, jums ir nepieciešama strūklaka, kas lieliski iederēsies gan dārzā, gan arī uz balkona, terases un citā vietā.

Cilvēkiem nekad neapniks skatīties uguns liesmā un uz plūstošu ūdeni, jo, līdzīgi kā uguns liesmas, arī ūdens šalkoņa nomierina un piesaista skatienu, ļauj atpūsties pēc saspringtas darba dienas. Arī putnus un tauriņus piesaista plūstošais ūdens – padarot uzturēšanos ārpus telpām par īstu piedzīvojumu.

Strūklakas un ūdenskritumi vienlīdz lieliski iederas gan piemājas dārzā un iekšpagalmā, gan uz balkona, terases un citās vietās, piešķirot vietai eleganci un īpašu noskaņu.

"Averto" internetveikals www.averto.lv piedāvā strūklakas dažādām gaumēm. Dažādu izmēru, formu un stilu – no stingras klasikas līdz avangardam. Jums tikai jāizvēlas, kas harmoniski iederēsies kompozīcijā.

Aicinām apmeklēt virtuālo zāli, lai izveidotu unikālu atpūtas zonu un gūtu nesalīdzināmu prieku no brīnišķīgajām mūsdienu ūdens strūklaku nomierinošajām skaņām.

Kā arī aicinām iepazīties ar strūklakām klātienē – "Averto" izstāžu zālē Priežu ielā 5, Babītē, darba dienās no pulksten 9 līdz 18.

Zvaniet uz bezmaksas tālruni 80205305 un mūsu eksperti sniegs jums konsultācijas!

Iegādājieties kādu no strūklakām un izbaudiet līstošā ūdens skaņu un ainu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!