Jau kopš seniem laikiem latviešiem un citām tautām pirts bijusi labsajūtas, ķermeņa un gara atveseļošanās vieta. Latviešiem pirts ir Laimas un Māras dievnams, un ar pirti jau izsenis saistījušās daudzas tradīcijas. Tiek uzskatīts, ka komfortablas pirtis cilvēki būvējuši jau senajā Ķīnā, Indijā un Ēģiptē, bet mūsdienu laikmets pieprasa senās vērtības papildināt ar dzīvestilam piemērotām kvalitātēm.

Mazdārziņš, vasarnīca, pagalma nostūris vai jebkura cita vieta, kas nav gana plaša, lai tajā varētu atļauties uzbūvēt vai iekārtot lielu pirtsbūvi, būs perfekti piemērota MiniSAUNA uzstādīšanai. Tikpat tā lieliski iederēsies meža ielokā, upes, ezera malā vai jebkurā citā jūsu izvēlētajā vietā. Tās priekšrocības ir viegla un ātra montāža un demontāža ("lego" tipa paneļi). MiniSAUNA uzstādīšanai nav nepieciešams betonēt pamatus, tās platība aizņems vien 4.5 m2.

MiniSAUNA ir izgatavota no Latvijā augušiem kokiem. Kaltas eņģes, pirts krāsns, dūmvads - mūsu cilvēku roku darbs - ražots tepat Latvijā.

Tu vari dzīvot pie kalna vai būt gids, kurš pavada tūristus kalnos, MiniSAUNA patīkami iepriecinās gan tevi pašu, gan tavus ciemiņus, kuri pēc nogurdinoša ceļojuma varēs svētīgi apmeklēt MiniSAUNA.

Mazdārziņš, kur pēc dārza darbiem tev vienmēr gribēsies apmeklēt MiniSAUNA un lūkoties savos darbos.

Pēc medībām vai ilgām pastaigām mežā, visi būs patīkami noguruši, un, ja tu savus ciemiņus pārsteigsi ar MiniSAUNA, viņi būs pateicīgi par sniegto atpūtu, un zini, viņi vēlēsies atgriezties.

Pie mājas, kur nav gana plašs zemes pleķītis, lai tajā varētu atļauties uzbūvēt vai iekārtot lielu pirstsbūvi, būs perfekti piemērota vieta MiniSAUNA uzstādīšanai.

Laukos pirts vienmēr ir bijušas cieņā un tu kā agrākos laikos pēc MiniSAUNA apmeklējuma ar basām kājām pa zāli vari aizbrist līdz mājām.

Pēc MiniSAUNA baudīšanas upes vai ezera ūdens tevi un tavus viesus vienmēr uzmundrinās. To noteikti novērtēs arī zvejnieki un makšķernieki.

Pirts krāsns ražota Latvijā, krāsns speciāli izgatavota ar dubultām sienām, starp kurām iestrādāta keramiskās šķiedras vate, kura pasargās krāsni no pārkaršanas.

Ražots Latvijā ar CE sertifikātu. Dūmvads izgatavots speciāli projektam MiniSAUNA. Papildus dūmvada jumtiņam iestrādāts konuss, kurš sašķeļ dūmus, virzot tos uz augšu.

Latvijā ir augsti kvalificēti kalēji, kuri spējuši saglabāt šī senā aroda tradīcijas. Arī mēs vēlamies, lai tās nepazustu, bet saglabātos. Savam projektam esam izvēlējušies mūsu pašu meistaru kaltas eņģes un rokturus.

Mūsu galdnieki spēj visu, arī senās lietas, durvju dēļu malās izveidots frēzējums spundei, kura satur durvju dēļus, kā arī pasargā no liekām spraugām.

Noskatīties video

Kontakti: 

SIA Jurgos Tehnika

e-pasts: info@minisauna.lv

tel/fax 66662380

mob. 29459041

Facebook

Twitter

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!