Foto: Foto no personīgā arhīva
Ar sūnu aizaugušas bruģētās taciņas dārzā vai mājas fasāde, piemājas akmens sēta vai nosēdumiem pārklātas šūpoles jau sen kā gaida saimnieku čaklās rokas, lai atmazgātu ziemas putekļus, bet slinkums ņem virsroku? Skaidrs, ka tik netīru darbu vietā labāk gribētos pazvilnēt saulītē, taču procesu ar kaitinošās birstes un ūdens bļodas izmantošanu krietni atvieglotu augstspiediena mazgātājs. Ar šādu palīgrīku jebkurš netīrais darbs šķitīs tīrais nieks un izprieca, un nu par to praksē varēs pārliecināties konkursa uzvarētājs.

Ja dārza darbu palīgierīču klāstā katram pa rokai būtu augstspiediena mazgātājs, tad taciņas, dārza mēbeles, terases dēļus, žogu un pat automašīnu nomazgāt nebūtu nekādu problēmu. Grūtāko darbu paveiktu "Bosch". Bet, lai nebūtu jāsapņo, kā būtu, ja būtu, ''Tava Māja'' sadarbībā ar ''Bosch'' piedāvāja piedalīties konkursā ar iespēju laimēt šādu augstspiediena tīrītāju 327 eiro vērtībā.

Balsojuma rezultāti

No 16. līdz 22. maijam notika balsojums, kurā katrs ar savu balsi var novērtēt iesūtītās sūdzības un foto, un godam novēlēt kādam pelnīto balvu. Balsošana par sūdzībām notika šeit.

Balsojumā vislielāko atzinību ieguva Intras Kacaras sūdzība par dārza mājiņas jumtu, kurš noguris no liekā smaguma. Sūdzībā tika rakstīts: ''Es esmu mazas dārza mājiņas jumts, kurš noguris no liekā smaguma. Tās ir sūnas, krītoši zari un pūpoliņi. Esmu skaista uz ziedoša dārza ieskauts, bet mans izskats visu skatu izbojā. Saimniece ir mēģinājusi mani notīrīt, bet nekā - ne aizsniegt, ne noberzt. Vienreiz pat pakāpās uz trepēm, bet gandrīz notika nelaime! Grūti viņai! Lūdzu, lūdzu, notīriet mani ar ''Bosch'' augstspiediena mazgātaju. Tuvojās vasara un arī es vēlos būt tīrs un skaists. Nu jau pietiks sūdzēties, ceru, ka mana un manas saimnieces vēlēšanās piepildīsies.'' Intra balvā saņem grūtā darba darītāju – ''Bosch'' augstspiediena tīrītāju.

''Bosch'' augstspiediena mazgātājs AQT 45-14 X ir neatsverams palīgs katrā mājsaimniecībā. Mūsu klimata apstākļos gaužām bieža parādība ir dažādu objektu apsūnošanās (starp bruģakmeni, uz ēku sienām), tāpat koku putekšņu nosēdumi uz dažādām virsmām var kļūt par apgrūtinājumu, automašīnu, velosipēdu, dārza mēbeļu mazgāšana – to visu un vēl daudz citus tīrīšanas un sakopšanas darbus ievērojami atvieglos augstspiediena tīrītājs.

Galvenās "Bosch" augstspiediena tīrītāja priekšrocības:

  • Spēcīga un pielāgojama tīrīšana. Jaudīgais 2100 W elektrodzinējs un īpaši koordinētās sprauslas ir apvienotas, lai nodrošinātu iespaidīgi ātru un pielāgojamu tīrīšanu.
  • Aprīkots ar pārdomātiem, īpašiem papildpiederumiem, lai tiktu galā ar vislielākajiem netīrumiem, vienmēr nodrošinot lietotājam maksimālo tīrīšanas veiktspēju.
  • Īpašais sūknis ļauj augstspiediena mazgātājam iegūt ūdeni gan no ūdensvada, gan no ārējā avota.

Citas produkta iezīmes:

  • Iebūvēta noturspole šļūtenes uztīšanai un nodalījums piederumu uzglabāšanai – vienkāršai un kompaktai lietošanai;
  • Lieli, visām virsmām atbilstoši riteņi un teleskopiskais kāts vienkāršai lietošanai;
  • Pateicoties ātrdarbīgiem savienotājiem un mazgātājā iebūvētajiem piederumiem, nekavējoties gatavs lietošanai.

Pavasara talka nav iedomājam bez "Bosch" augstspiediena mazgātāja. Vairāk informācija par produktu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!