Foto: Publicitātes foto
Ikvienam veikala, uzņēmuma un jebkuras citas organizācijas īpašniekam noteikti ir jādomā par sava biznesa reklāmu un attīstību. Bez attīstības viss stāv uz vietas - konkurenti ātri jūs izkonkurēs, jo visi klienti aizies pie viņiem. Lai savs bizness turētos uz ūdens, ir pastāvīgi jānodarbojas ar reklāmu.

Daudzi to nevēlas darīt, jo reklāmai ir jātērē nauda, bet viņi neaizdomājas, ko pēc tam no tās iegūs. Jūs reklamējaties, to redz cilvēki un dažiem no tiem jūsu reklāma interesē, un viņi vēršas pie jums. Rezultātā jūs iegūstat vairāk klientu, kas nozīmē peļņu.

Ko izvēlēties kā reklāmu

Foto: Publicitātes foto

Pašreiz izvēlei ir pieejams daudz dažādu reklāmas veidu. Starp tiem diezgan populāras ir skrejlapas, banneri, reklāma uz transporta un citi veidi, bet dažos gadījumos ir vērts izvēlēties ne visai ierastu reklāmas veidu – REKLĀMAS TELTIS.

Kad ir vērts pirkt reklāmas telti

Foto: Publicitātes foto

Ir vairāki gadījumi, kad tāds reklāmas veids būs piemērots:

  • dalība izstādēs un gadatirgos;
  • jūs tikko esat atvēris veikalu un vēlaties piesaistīt klientus. Tādā gadījumā var uzstādīt telti blakus veikalam un piedāvāt cilvēkiem produkciju;
  • veikala akciju norise. Tādā veidā var piesaistīt garāmgājējus un pastāstīt interesentiem par veikalu;
  • konkrētas produkcijas, kas tikko parādījusies jūsu veikalā, reklāma.

Dizains

Foto: Publicitātes foto

Ja jūs esat veikala vai uzņēmuma īpašnieks, tad jums neiztikt bez kvalitatīvas reklāmas. Dažos gadījumos ir vērts izmantot tieši telti, jo tā sniedz iespēju mijiedarboties ar cilvēkiem un nodot viņiem informāciju par savu produkciju.

Noteikti pievērsiet uzmanību tam, ka tieši konkrētās telts veids var piesaistīt draugus. Vislabāk izvēlēties ko radošu un interesantu, nevis ikdienišķu. Ja nesanāk pašiem izdomāt – tad vērsieties pie dizaineru pakalpojumiem pie reklāmas telts pārdevēja.

Foto: Publicitātes foto

Zvaniet uz BEZMAKSAS tālruni 80205305 un AVERTO eksperti sniegs jums konsultāciju! Kā arī, aicinām iepazīties ar apdrukas materiāliem klātienē - AVERTO izstāžu zālē Priežu ielā 5, Babītē, darba dienās no 09.00 līdz 18.00!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!