Foto: Publicitātes foto
Malkas apkure ir pats senākais, dabiskākais un cilvēka labsajūtai atbilstošākais apkures veids, turklāt tā ir ievērojami lētāka nekā citi mūsdienās izmantotie energonesēji (gāze, elektrība, centrālapkure). Pie tam, malka ir atjaunojams energoresurss. Mūsdienu būvniecības tehnoloģijas ļauj novērst siltuma zudumus līdz minimumam, kas ievērojami samazina ēkas energopatēriņu un nodrošina veiksmīgu malkas apkures izmantošanu.

Jau 10 gadus Latvijā ir pazīstamas un popularitati iemantojušas somu koncerna Tulikivi ziepjakmens krāsnis. Tulikivi ir lielākais siltumu akumulējošo krāšņu ražotājs pasaulē, tomēr daudzi vēl nezina, ka koncerns sācis ražot arī mūsdienīgas keramikas kamīnkrāsnis. Šīs krāsnis jau ir pazīstamas gan Skandināvijas valstīs, gan Rietumeiropā un pat Amerikā. Rūpnīca piedāvā piemērotāko un izdevīgāko apkures veidu mūsu laika apstākļiem. Tās ir augstākās kvalitātes krāsnis, kuru energoefektivitātes koeficients sasniedz 80 - 90%, kamēr klasiskajiem kamīniem tas svārstās ap 25%.

Nozīmīgākais ir tas, ka izkurinot krāsni vienu reizi dienā, Tulikivi kamīnkrāsnis siltumu saglabā  līdz 36 stundām. Krāsns pretplūsmas princips un divkāršās sadegšanas kurtuves nodrošina to, ka ar klēpīti malkas pilnīgi pietiks, lai apkurinātu mājokli, un vēl pēc diennakts krāsns turpinās izstarot patīkamu siltumu. Tas tādēļ, ka krāsnis, salīdzinot ar kamīniem, taupa vērtīgo siltumu, saglabājot to telpā, un velti netērē malku.

Tulikivi keramikas kamīnkrāsnis - tās ir siltumakumulējošas divkorpusu krāsnis, kas izceļas ar augstu drošību, lieliskiem siltumakumulācijas rādītājiem un plašu apdares iespēju izvēli. Tiek piedāvāta 9 krāsu un 3 veidu keramikas plātņu, kā arī kombinētā keramikas un apmetuma, vai tikai apmetuma apdare. Gan keramika, gan apmetums iztur augstu temperatūru un intensīvu kurināšanu.

Tulikivi keramikas kamīnkrāsnis ir kā radītas cilvēkiem, kam patīk radīt savu - neatkārtojamu  -interjeru. Krāsns virsmu pilnībā vai daļēji var noklāt ar keramiskajām plātnēm, kā arī dažādu toņu un faktūru dekoratīvo apmetumu. Tāpat ir iespējams variēt ar krāsns augstumu. Keramikas kamīnkrāsnis pieejamas gan tradicionālajā izpildījumā - novietotas pie sienas vai stūrī gan arī telpu sadalošajā variantā.

Ne mazāk svarīgs ir fakts, ka visus keramikas krāšņu modeļus var aprīkot ar cepeškrāsnīm. Cepeškrāsnis var būt kā klasiskajās maizes krāsnīs, kurās tiek kurināta uguns tieši gatavošanas zonā, vai, tā sauktās, vidējo temperatūru cepeškrāsnis, kuras uzkarst, kurinot kamīnkrāsns kurtuvi.

Jūs paši varēsiet izlemt kāda krāsns un kāda apdare piestāv tieši Jūsu namam. Mēs labprāt palīdzēsim Jums radīt savu sapņu krāsni.

Iegādājoties Tulikivi keramisko krāsni, Jūs savā īpašumā iegūsiet ne tikai  siltuma avotu, bet arī lielisku interjera elementu, kas priecēs acis un izturēs laika pārbaudījumus.

Lai rēķini par apkuri, gāzi un elektrību nebojātu garastāvokli apkures sezonā, mēs ieteiksim labākos risinājumus un pastāstīsim par jaunumiem.

Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 43, 

tālruņi: 67381149, 26781055, 29105595,

www.tulikivi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!