Foto: Publicitātes foto
Maskavā "Double Coffee" būvniecības darbus kavē iedzīvotāju protesti, biznesa portālam "Nozare.lv" atzina AS "DC Holding" Franšīzes nodaļas direktors Juris Roganovs.

"Double Coffee" restorānu paredzēts atklāt Maskavā, Tveras bulvārī 17.

"Sazinājāmies ar Maskavas partneriem, un viņi apliecināja, ka daži augšējo stāvu iedzīvotāji izsaka savu neapmierinātību ar to, ka viņu mājā tiek ierīkota sabiedriskās ēdināšanas iestāde," norādīja Roganovs.

"Tā kā partneriem nokārtotas visas nepieciešamās atļaujas, tad celtniecības darbi rit tālāk pēc grafika," sacīja Roganovs.

Par restorāna atvēršanas laiku uzņēmums informēs vēlāk.

Jau ziņots, ka "DC Holding" turpinās attīstīt franšīzes programmu, paplašinoties Krievijā. Papildus Sočiem parakstīta vienošanās ar partneriem no Maskavas, parakstīšanas stadijā ir līgums par Dušanbē.

Patlaban "DC Holding" pārvalda "Double Coffee" restorānu tīklu Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Baltkrievijā. Uzņēmumam noslēgti franšīzes līgumi Ukrainā, Krievijā, Tadžikistānā un Latvijā.

AS "DC Holding" dibināta 2002.gadā un ir zīmola "Double Coffee" īpašniece, tās pamatkapitāls ir 750 000 latu. "Double Coffee" tīklā ir vairāk nekā 30 restorānu, kas atrodas piecās valstīs. Latvijā arī darbojas 15 "DC Holding" meitasuzņēmuma "DC restorāni" iestādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!