Foto: Kadrs no video
Ceturtdien Rīgā notiek 3. Austrumu partnerības Biznesa forums "Lietišķā sadarbība pāri Austrumu partnerības robežām", kurā vairāk nekā 500 biznesa līderi no 40 Eiropas Savienības, Austrumu partnerības un citām pasaules valstīm meklēs risinājumus labvēlīgas uzņēmējdarbības vides attīstībai reģionā, kā arī ilgtspējīgai sadarbībai transporta, finanšu, digitālajā un enerģētikas nozarē. Forumu tiešraidē var vērot portālā "Delfi".

Forumu atklās Valsts prezidents un foruma patrons Andris Bērziņš un foruma organizatori – Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Prezidents un Eiropas biznesa konfederācijas BUSINESSEUROPE viceprezidents Vitālijs Gavrilovs, Eiropas Investīciju bankas prezidents Verners Hoijers un Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas Darba devēju grupas prezidents Jaceks Kravčuks.

Austrumu partnerības Biznesa Forumā pārrobežu sadarbības pieredzē visas dienas garumā dalīsies Armēnijas, Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Francijas, Gruzijas, Itālijas, Latvijas, Lietuvas, Moldovas, Ukrainas, Vācijas un citu valstu pārstāvji. Savukārt Foruma noslēgumā tiks prezentētas biznesa rekomendācijas sadarbības turpmākai attīstībai, kuras LDDK iesniegs Austrumu partnerības samita delegātiem.

3. Austrumu partnerības Biznesa Forumu rīko Latvijas prezidentūra ES Padomē, LDDK un Eiropas Biznesa konfederācija BUSINESSEUROPE, un tā stratēģiskie partneri ir Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas Darba devēju grupa un Eiropas Investīciju banka, partneri – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), SIA "Lattelecom", AS "Latvenergo" un "EastInvest".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!