Nākošā realitātes šova “Robinsoni” sērija sola jauku pārsteigumu gan Robinsoniem, gan TV 3 skatītājiem. Uz salas gaidāma vētra. Taču šoreiz tā nebūs dabas stihija, bet gan populārā grupa “Prāta vētra”.
Kā “Prāta vētrai” klāsies, ciemojoties uz neapdzīvotas salas, uzzināsiet svētdien 29. oktobrī TV3 realitātes šova “Robinsoni” 5. sērijā plkst. 19.05. 4.novembrī

“Robinsonu” vēsture

Producentu kompānija “Striks” pirmo šāda veida projektu realizēja 1996. gadā. Jau pēc gada programma tika demonstrēta Zviedrijas SVT. 1998. un 1999. gadā programma “Robinsonu Ekspedīcija” tika producēta Dānijā un rādīta Dānijas TV3.

Pie tam, šo dāņu versiju pagājušā sezonā rādot Lietuvas TV3, šis raidījums ieguva 6 % lielu reitingu, kaut arī programma netika rādīta vakara stundās un, varoņi bija skatītājiem pilnīgi nepazīstami. Pagājušajā sezonā Dānijas TV3 “Robinsoni” tika demonstrēti arī Latvijas TV3, izraisot lielu skatītāju interesi. Šogad programmu demonstrē arī Norvēģijas TV3. Līdzīgi projekti parādās arī citās valstīs.

“Robinsonu Ekspedīcijas” dalībnieki ir kļuvuši par slavenībām Skandināvijā. Arī pēc atgriešanās no salas viņi tiek bieži intervēti un ir palikuši sabiedrības uzmanības lokā. Pēdējos četros gados Skandināvijas valstīs tieši realitātes šovi ir skatītāju visiecienītākās programmas.

Šīs programmas milzīgie panākumi lielākajā Skandināvijas televīziju tīklā - TV3 (Zviedrijā raidījuma reitings bija 33 %, auditorijas daļa – 38 %) pamudināja Baltijas valstu TV3 iekļaut “Robinsonus” arī savā programmā. Lai padarītu šo projektu vēl aizraujošāku un pievilcīgāku televīzijas skatītājiem, tika nolemts “Robinsonus” veidot kā Baltijas valstu kopprojektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!