No pirmdienas, 28.aprīļa iegādājamas pazīstamās pasaules mūzikas grupas "Gotan Project" koncerta biļetes. "Gotan Project", kas savieno klasisko tango, elektronisku ritmu un video mākslu, uzstāsies pēc mēneša, 28.maijā, Latvijas Nacionālajā operā (LNO).
Kā žurnālistus informēja koncerta rīkotāju "Promotion" pārstāve Liene Treimane, biļetes nopērkamas LNO kasēs, veikalos "Centrs" un "Alfa", Rīgas Kongresu nama kasēs, kā arī
www.ticketservice.lv
. Tās maksā 20 līdz 60 latus.

Balansējot starp klasiski tradicionālo un ultramoderno, "Gotan Project" rada savu neatkārtojamo muzicēšanas stilu - elektronisko tango. Neaizmirstamu muzikālu un vizuālu pārdzīvojumu "Gotan Project" koncertos rada elektroniskās mūzikas un dzīvo instrumentu sintēze, kā arī iespaidīgas scenogrāfijas un video projekciju klātbūtne.

"Gotan Project" izveidoja trīs franču mūziķi - Filipe Koens Solals, Eduardo Makarofs un Kristofs Mulers, pieaicinot vairākus argentīniešu mūziķus - vokālisti Kristinu Vilalongu, pianistu Gustavo Beitelmanu un bandoneona - tango akordeona virtuozu Nini Floresu.

"Gotan Project", kas radījuši albumu ‘La Revancha Del Tango’, šogad saņēma prestižo BBC pasaules mūzikas balvu par labāko debiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!