Mobilo telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs SIA "ZetCOM" pievienojies mobilo sakaru operatoram SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT), portālu "Delfi" informēja "ZetCOM" valdes priekšsēdētājs Egils Trumpe.
Apvienojoties 100% "ZetCOM" daļu ir pārgājušās LMT īpašumā, tomēr arī turpmāk "ZetCOM" turpinās darboties kā atsevišķa juridiska persona.

Šā gada 25. maijā Konkurences padome ir atļāvusi uzņēmumu apvienošanos.

"ZetCOM" valdes priekšsēdētājs Egils Trumpe norāda, ka pēc apvienošanās "ZetCOM" darbības mērķi un stratēģija nemainīsies. "Kompānija turpinās piedāvāt mobilo sakaru priekšapmaksas kartes "AMIGO" un "Hallo!", un mobilo sakaru sniegšanai tāpat kā līdz šim tiks izmantots LMT tīkls, " sacīja Trumpe.

"Mūsu klienti – "AMIGO" un "Hallo!" karšu lietotāji būs ieguvēji, jo turpināsim attīstīt tehniskos risinājumus un piedāvāt mūsu klientiem jaunus pakalpojumus, kā arī nodrošināt izdevīgus mobilo sarunu tarifus, " pauda Trumpe.

Trumpe prognozē, ka "ZetCOM" apvienošanās tuvākajā laikā nenesīs krasas izmaiņas priekšapmaksas sarunu karšu tirgū, tomēr nedaudz varētu mainīties tirgus daļu procentuālais sadalījums.

SIA "ZetCOM" dibināts 2002. gada februārī, uzņēmums ir pirmais virtuālais operators jeb mobilo telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs Latvijā. SIA "ZetCOM" piedāvā mobilo sakaru priekšapmaksas kartes un mobilo sakaru sniegšanai izmanto LMT tīklu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!