Ar šī gada martu Rīgas lidostā sāks darbu Lietuvas nacionālā lidsabiedrība "flyLAL", kas plāno 2008. gadā Rīgā piesaistīt 90 000 pasažieru, piedāvājot lētus lidojumus uz dažādiem populāriem ceļamērķiem Eiropā, otrdien žurnālistiem pauda "flyLAL" ģenerāldirektors Tads Pukšta.
"flyLAL" savu vasaras aviopārvadājumu sezonu sāks 30. martā un piedāvās lidojumus uz 14 Eiropas pilsētām - Viļņu, Milānu, Parīzi, Briseli, Amsterdamu, Romu, Frankfurti, Londonu, Dublinu, Palma de Majorku, Barselonu, Malagu, Kijevu un Maskavu. Lidojumi līdz mērķiem Rietumeiropā un Austrumeiropā notiks caur Viļņas starptautisko lidostu. Pasažieri no Rīgas uz Viļņu tiks nogādāti četras reizes dienā darbdienās, vienreiz dienā sestdienās un divreiz dienā svētdienās.

Aviobiļešu cenas būs pieejamas, sākot no 19 latiem (lidojumiem uz Viļņu, Milānu, Parīzi, Briseli, Amsterdamu, Romu, Frankfurti, Londonu, Dublinu un Palma de Maljorka). Savukārt lidojumiem uz Kijevu, Maskavu, Barselonu un Malagu cenas būs pieejamas no 45 latiem. "flyLAL" nepiemēros saviem pasažieriem papildu vai slēptas maksas, piemēram, par bagāžas reģistrēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!