Neizmaksāto algu dēļ jau divas dienas netrenējas Latvijas virslīgas kluba Kuldīgas "Venta" futbolisti, kuri apsver iespēju neiziet laukumā, ja viņiem netiks izmaksāts līgumos paredzētais atalgojums, otrdien vēsta laikraksts "Neatkarīgā".
Rīt Latvijas čempionāta spēlē ambiciozajam klubam "Venta" izbraukumā jātiekas ar Daugavpils "Dinaburg", taču futbolisti mačam īpaši negatavojas. Kā ziņo "Neatkarīgā", treniņa vietā vakar viesnīcā "Lielupe" notikusi komandas ārkārtas sapulce.

Pirms sezonas virslīgas debitantes "Ventas" vadība solīja, ka kluba budžets būs septiņu miljonu eiro apmērā, tomēr komandas finansiālās problēmas joprojām nav atrisinātas. Neesot sastopams vairs arī "Venta" ģenerālmenedžeris Ross Akmens, kurš esot it kā devies meklēt sponsorus. "Neatkarīgai" nav izdevies arī sazināties ar Akmeni vai kluba prezidentu Jāni Frīdrihbergu, jo viņu mobilie telefoni ir izslēgti.

Iepriekšējā virslīgas čempionāta spēlē 30.aprīlī "Venta" cīnījās neizšķirti 0:0 ar vicečempioniem "Liepājas metalurgs", un jau pirms šī mača futbolisti ir pieprasījuši algas izmaksāšanu. Jau šajā spēlē kopā ar komandu nav bijis Akmens.

Pēc "Neatkarīgās" rīcībā esošās informācijas komandas sapulcē vakar neviens no kluba vadības nav ieradies, bet "Venta" spēlējošais treneris Oļegs Lužnijs teicis, ka "turpinās sarunas ar kādu sponsoru, kurš varētu izglābt klubu smagajā situācijā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!