"Skonto" futbolisti sestdien Rīgā ar 1:2 (0:1) zaudēja Krievijas premjerlīgas līderiem Maskavas "Torpedo" pārbaudes spēlē, aģentūrai BNS pastāstīja FC "Skonto" preses sekretārs Vilnis Plaudis.
Vienīgos vārtus laukuma saimniekiem 54.minūtē guva Gatis Kalniņš, pēc centrējuma soda laukumā apspēlējot pretinieku vārtsargu, un panākot neizšķirtu 1:1. "Torpedo" vadībā izvirzījās 39.minūtē pēc Igora Semšova sitiena, bet uzvaru viesiem 80. minūtē nodrošināja Igors Ļebedenko.

Rezultātu varēja atklāt arī laukuma saimnieki, taču Georgijs Kipiani 24.minūtē trāpīja pa vārtu pārliktni.

"Torpedo" spēlēja gandrīz spēcīgākajā sastāvā, jo Maskavas komandā no vadošajiem futbolistiem pietrūka vienīgi Alekseja Bugajeva un Andersa Opera. Pēc atgriešanās no Portugāles ierindā bija arī Krievijas valstsvienības spēlētājs Semšovs.

Savukārt "Skonto" no Eiropas čempionāta finālturnīrā pabijušajiem Latvijas izlases futbolistiem laukumā devās vienīgi vārtsargs Andrejs Pavlovs. Latvijas izlases un "Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs spēli vēroja no tribīnēm, tādēļ komandu vadīja viņa palīgi Igors Kļosovs un Jurijs Ševļakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!