AS "Hansabanka" par izcīnīto pirmo vietu U-18 Pasaules hokeja čempionātā un ceļazīmi uz augstāko līgu apbalvos visus 22 izlases spēlētājus, ka arī treneru komandu. Naudas prēmijas tiks pasniegtas nākamās nedēļas sākumā, kad Arēnā Rīga norisināsies AS "Hansabanka" hokeja komandas un U-18 izlases savstarpējā draudzības spēle.
Pēc spēles par izcīnīto pirmo vietu U-18 čempionātā tiks prēmēti visi U-18 izlases dalībnieki, galvenais treneris Aleksandrs Klinšovs, trenera asistents Anatolijs Jemeļāņenko un konsultants Oļegs Znaroks, bet par izcilu sniegumu īpašas balvas saņems astoņi labākie U-18 spēlētāji - Artūrs Dzelzs, Andris Džeriņš, Kaspars Daugaviņš, Artūrs Ozoliņš, Arturs Kulda, Oskars Cibuļskis, Krišs Grundmanis un Gatis Gricinskis. Kā zināms, augstākminēti hokejisti ir uzaicināti uz Latvijas hokeja izlases treniņnometni.

Ar prēmijām U-18 izlases dalībniekiem AS "Hansabanka" turpina jau vairākus gadus esošo hokeja atbalsta programmu. AS "Hansabanka" finansiāli atbalstījusi ne tikai Hokeja federāciju un Pasaules hokeja čempionāta organizēšanu Rīgā, bet arī finansiāli atbalstījusi arī jaunos hokejistus - Latvijas bērnu un jauniešu hokeja līgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!