Latvijas biatlonists Ilmārs Bricis nav apmierināts ar otrdienas startu un atzīst, ka cerējis nostartēt labāk.
Pēc distances veikšanas Bricis izskatījās stipri vīlies. "Nezinu, kas bija. Viss it kā bija labi, bet nevarētu teikt, ka super.. Kaut kas tomēr nebija," Latvijas žurnālistiem sacīja Bricis.

Bricis pieļāva, ka, iespējams, otrdien trase bija kļuvusi "nedaudz mīsktāka". "Lai gan tā teikt viennozīmīgi arī nevar.. Slēpēs slīdēji pietiekami labi," pauda viņš, atzīstot, ka iepriekš 20 kilometru distancē "skrējies labāk".

Bricis arī atzina, ka nav "jutis pirmo šāvienu". "Nezinu, pat kur aizšāvu," atklāja sportists.

Tāpat viņš atzina, ka fiziski jūtas ļoti labā kondīcijā un var cīnīties ar visiem pasaules labākajiem sportistiem.

"Fiziski jūtos ļoti labi, manis pēc varētu būt jāskrien piecas dienas pēc kārtas.. Tā nav problēma," sacīja Bricis, atbildot uz jautājumu, vai nav jutis nogurumu pēc 20 kilometru distances.

Jautāts par to, vai pirmās dienas neveiksme nav ietekmējusi otrdienas startu, viņš sacīja: "Tā ir ne pirmā, ne desmitā neveiksme.. Tas ir biatlons. Tas ir jāsaprot. Šeit ir milzīgs apstākļu kopums, kam jāsakrīt, lai būtu rezultāts.. No piecām četras reizes vienmēr ir tā, ka varēja būt labāk."

Bricis arī atzina, ka viņš labāk jūtas citos laika apstākļos. "Ja sāktu snigt, es būtu abām rokām par.. Man tas noteikti būtu par labi," pauda viņš.

Jau ziņots, ka 10 kilometru sprinta distancē Bricis ieguva 13.vietu, uzvarētājam Svenam Fišeram zaudējot vienu minūti un 15 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!