Par spīti nepastāvīgiem laikapstākļiem, šī gada darbi zīmīgi ar sevišķi filigrānām un smalkām detaļām. Labākos darbus noteica kā žūrija, tā arī paši mākslinieki, kuru aizklātajā balsojumā paustas, noteica 50 % no gala vērtējuma.

Žūrijas simpātiju balvu ieguvusi Krievijas mākslinieka Aleksandra Parfenova skulptūra "Izbrīns", Krievijas mākslinieka Andreja Košeļeva skultpūra "Tikai no šī punkta" un Latvijas mākslinieces Maijas Puncules darbs "Pikseļa cilvēks".

Individuālo skulptūru kategorijā triumfēja Lietuvas mākslinieks Donatas Mockus par skulptūru "Ganiņš", savukārt otro vietu ieņem Igaunijas mākslinieks Lauri Tamm par skulptūru "Saules ligzda", bet trešajā vietā - Irina Kudriaviceva no Krievijas par skulptūru "Laime".

Komanda skulptūru kategorijā pirmajā vietā ierindota Krievijas mākslinieku Andreja Molokova un Sergeja Tcelebrovskija skulptūra "Noķert veiksmi". Otro vietu izpelnījušies Krievijas mākslinieki - Elena Timofejeva un Pavels Kaltjigins par darbu "Jūras princese". Godpilnajā trešajā vietā - Latvijas un Lietuvas mākslinieku - Ineses Valteres-Ūlandes un Donatas Mockus darbs "Karaliene".