Autoceļa Rīga-Daugavpils 51.kilometra būvobjektā Lielvārdē lokāli applūdusi brauktuve virs caurtekas. Šeit ar vadstatņiem iezīmēta brauktuve un ieviests ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā, kā arī turpinās ūdens līmeņa pazemināšanas darbi.

Uz autoceļa Zaube-Taurupe ir konstatēti divi ceļa caurteku izskalojumi, tāpēc tas slēgts satiksmei, līdz ceļa klātne tiks atjaunota. Apbraukšana notiek pa autoceļu Ķeipene-Zaube.

Autoceļā Ogre -Viskāļi vairākās vietās izveidojušies ceļa izskalojumi, tostarp bija klātnes pārrāvums 7.kilometrā, kas nakts laikā ir novērsts un ceļš pašlaik ir izbraucams.

Arī citos lietavu skartajos maršrutos ieviesti lokāli satiksmes ierobežojumi - sašaurināta brauktuve un ieviesti ātruma ierobežojumi līdz 50 kilometriem stundā.

Lokāli ceļa sašaurinājumi saglabājas uz autoceļiem Sigulda-Ķegums pie Glāžšķūņa, Ulbroka- Ogre 23.kilometrā pie Kalnāju pagrieziena, kā arī uz autoceļiem Taurupe-Vecbebri un Koknese-Madliena Madlienā.

Kā skaidro LVC, autoceļu uzturētāji veic visus nepieciešamos ārkārtas darbus, lai izskalojumus likvidētu un atjaunotu satiksmi iepriekšējā režīmā.

Gadījumā, ja lietavu dēļ notiek izskalojumi vai citi bojājumi un autoceļiem, LVC lūdz iedzīvotājus informēt uzņēmumu pa tālruni 80005555 vai uz e-pastu "sic@lvceli.lv", vai "twitter.com/LVceli".

Tāpat LVC informē, ka ceļi tiek nepārtraukti monitorēti un jaunākā informācija par satiksmes ierobežojumiem ir ievietota uzņēmuma mājaslapā un informāciju var saņemt arī Satiksmes informācijas centrā.