1., 4., 5. un 6.maijā sabiedriskais transports (tramvaji, trolejbusi, autobusi) kursēs pēc brīvdienu grafika. Minibusi kursēs pēc svētdienai paredzētā saraksta, atsevišķi minibusu maršruti kursēs pēc saīsināta grafika.

4.maijā tiks organizēti papildus reisi dažādos maršrutos, lai uzlabotu iespējas nokļūt mikrorajonos pēc 11.novembra krastmalā koncerta noslēgšanās 22.00.

Nakts satiksmes maršruti tiks organizēti naktī no 3. uz 4.maiju un naktī no 4. uz 5.maiju. Nakts satiksmes maršrutos biļeti var iegādāties tikai pie transporta līdzekļa vadītāja, un biļetes cena ir 1 lats.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas biļetes darba dienām, jāņem vērā, ka 1. un 6.maijā braukšanas biļetes, kas paredzētas darba dienām, nav derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Iedzīvotāju ērtībām 1., 4., 5. un 6.maijā darbosies viens klientu apkalpošanas centrs – Spīķeru ielā 1 (no plkst.10.00 līdz plkst. 16.00), pārējie klientu apkalpošanas centri šajās dienās būs slēgti.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 1., 4., 5. un 6.maijā varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas darbojas Vecrīgā un pazemes stāvvietā pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā.