Foto: Shutterstock
Gaisīgais olbaltumu un ābolu biezeņa deserts jeb sambuks. Pirms pasniegšanas notur ledusskapī, lai tas būtu stingrāks. Trauciņiem var uzliet vaniļas mērci, uzbērt rīvētu šokolādi vai ēst tāpat.

Ābolus nomazgā, liek uz plāts un cep cepeškrāsnī, līdz tie pavisam mīksti. Tad izberž caur sietu, pieber cukuru un masu uzvāra.

Noņem un atdzesē, tad iemaisa stingri saputotus olbaltumus un visu kopā puto, līdz masa stingra un gaiša.

Sambuku salej trauciņos un atdzesē ledusskapī.

"Tasty" padoms: ja ābolu garšu gribas koncentrētāku, kilograma vietā izmanto divus.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!