60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.2 kgkartupeļi2 ĒKmilti4 ĒKskābs krējums0.5 glāzebuljons eļļa sāls PILDĪJUMAM:30 gkaltētas sēnes (vēlams bekas)80 gsviests2 gab.sīpoli
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkas rīves. Pievieno miltus, sāli un sajauc.
2
Sēnes iemērc uz 2 stundām aukstā ūdenī. Sēnes novāra, nolej sietā, nomazgā, smalki sagriež un apcep.
3
Sviestu uz pannas izkausē, apcep sagrieztus sīpolus, pievieno apceptās sēnes un samaisa, lai masa sulīgāka pievieno nedaudz sēņu novārījumu.
4
Uz pannas lej eļļu un kad uzkarsusi uzliek 1 karoti kartupeļu mīklas, tad uzliek sēņu masu un pa virsu atkal kartupeļu mīklu un virsu nolīdzina. Pankūkas cep no abām pusēm.
5
Tad liek cepamā traukā, pārlej ar krējumu un liek cepeškrāsnī cepties, līdz pankūkas gatavas.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit