40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 sīpols3 selerijas kāti1 asais čili pipars2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa600 mldārzeņu buljons840 gkonservētas pupiņas koriandrs
Sagatavošana
1
Pupiņām nolej šķidrumu un noskalo zem tekoša ūdens.
2
Katlā apcep sīpolus, seleriju, ķiplokus un čili aptuveni 5 minūtes, līdz dārzeņi gatavi. Pievieno buljonu un pupiņas.
3
Slēgtā katliņā vāra zupu 15 minūtes uz mazas uguns. Tad pārlej virtuves kombainā un sablenderē, līdz veidojas viendabīga masa.
4
Salej bļodiņās un rotā ar koriandru vai citu garšaugu, pietaupītām veselām pupiņām un čili.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit