15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gvārītas bietes šķipsnakumins2 TKpiparmētras1.5 TKcitronu sula3 ĒKsaldais krējums šķipsnasāls
Sagatavošana
1
Vārītās bietes sagriež sīkākos gabaliņos. Saber blenderī vai virtuves kombainā, pievieno arī piparmētras, kuminu un citronu sulu. Sasmalcina, līdz iegūta vienmērīga masa.
2
Iegūto biešu biezeni papildina ar saldo krējumu un sāli pēc garšas. Pasniedz ar dārzeņiem, grauzdiņiem vai ziež uz maizītēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit