Foto: Shutterstock
Biezpiena krēms ar ķiršiem - vienkārši un ātri pagatavojams deserts.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
600 gķirši150 gpūdercukurs300 gbiezpiens2 gab.citronu sula500 mlpiens

Sagatavošana

1

Ķiršus bez kauliņiem apslaka ar citrona sulu, samaisa ar pūdercukuru un kādu laiku ļauj ievilkties.

2

Biezpienu samaļ, iztrin caur sietu vai ar blenderi sakuļ. Biezpiena masu kopā ar pienu maisa tik ilgi, līdz izveidojas krēmam līdzīga konsistence. Pievieno cukuru pēc garšas.

3

Kārtām deserta traukos liek ķiršus un biezpiena krēmu.

4

Pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!