30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
600 gķirši150 gpūdercukurs300 gbiezpiens2 gab.citronu sula500 mlpiens
Sagatavošana
1
Ķiršus bez kauliņiem apslaka ar citrona sulu, samaisa ar pūdercukuru un kādu laiku ļauj ievilkties.
2
Biezpienu samaļ, iztrin caur sietu vai ar blenderi sakuļ. Biezpiena masu kopā ar pienu maisa tik ilgi, līdz izveidojas krēmam līdzīga konsistence. Pievieno cukuru pēc garšas.
3
Kārtām deserta traukos liek ķiršus un biezpiena krēmu.
4
Pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit