/1 biskvīta kārtai/

Olas sakuļ, pievieno cukuru un miltus un labi saputo. Cep sakarsētā cepeškrāsnī ~ 15 - 20 minūtes.

Vārītais krēms: olas sakuļ ar cukuru, miltiem un vaniļu. Uzvāra 1 glāzi piena, pievieno olu masai, novieto ūdens peldē un vāra, līdz top spīdīga masa un liek atdzist. Tad samaisa cukuru ar sviestu un pievieno atdzisušajai masai.

Tad lieku kārtām: biskvīta ripa samitrināta ar kādu garšīgu liķierīti vai konjaciņu, bet tā, lai nav par slapju, vārītais krēms biezā slānī, biskvīta ripa samitrināta, sablenderētas dzērvenes ar cukuru vai kāda skāba zapte, biskvīta ripa, vārītais krēms biezā slānī un tad rotāju ar pārpalikušo vārīto krēmu un visādām veikalā nopērkamām greznuma lietiņām

* ticiet man sanāk gardum - gardā torte.

Iesūtīja: sancitis