Mednieku desiņas sagriež uz pusēm. Vitināto desu sagriež šķēlītēs.

Cepamā traukā liek konservētus tomātus un pupiņas, pievieno ķiploku sāli, samaisa.

Pievieno sagrieztu vītināto desu, apmaisa vēlreiz.

Pāri kārto mednieku desiņas, iespiežot tās mērcē. Cep uzkarsētā grilā vai cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

Tad pievieno maizes gabaliņus un cep vēl 15 minūtes.

Pasniedz uzreiz.

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!