40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gzemenes250 gbiezpiens125 mlsaldais krējums50 gmandeļu cepumi2 gab.olu baltumi2 gab.paciņas vaniļas cukurs1 ĒKsasmalcinātas pistācijas1 šķipsnasāls
Sagatavošana
1
Zemenes pārgriež uz pusēm. Olu baltumus saputo ar cukuru un sāli.
2
Biezpienā iecilā trīs ēdamkarotes sakultā baltuma, tad pievieno atlikušo olu baltumu un saputotu saldo krējumu.
3
Krēmam pievieno zemenes un mandeļu cepumus, liek deserta trauciņos, pārkaisa ar pistācijām.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit