Foto: Shutterstock
Gaisīgais zemeņu krēms ar biezpienu un pistācijām.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gzemenes250 gbiezpiens125 mlsaldais krējums50 gmandeļu cepumi2 gab.olu baltumi2 gab.paciņas vaniļas cukurs1 ĒKsasmalcinātas pistācijas1 šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Zemenes pārgriež uz pusēm. Olu baltumus saputo ar cukuru un sāli.

2

Biezpienā iecilā trīs ēdamkarotes sakultā baltuma, tad pievieno atlikušo olu baltumu un saputotu saldo krējumu.

3

Krēmam pievieno zemenes un mandeļu cepumus, liek deserta trauciņos, pārkaisa ar pistācijām.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!