35Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
garneles sviests paprika kabači tomāti garšvielas sāls cukurs saldais krējums makaroni
Sagatavošana
1
Garneles apcep sviestā (nevis eļļā, nav tas rezultāts). Var pielikt papriku, kabačus un citus dārzeņus, kādi nu garšo.
2
Pieliek klāt sagrieztus tomātus (ja ir vēlme, var mizotus, bet es uz tomātu mizošanu esmu slinka, tādēļ nemizoju). Garšvielas un sāli pievieno pēc ieskatiem.
3
Lai noņemtu tomātu skābumu, es lieku klāt vēl nedaudz cukura, bet ar to uzmanīgi, lai nesanāk par saldu.
4
Kad viss ir izsautējies, pieleju saldo krējumu, nedaudz apsautēju un tad atsevišķi izvārītus spageti. Taisu makaronus pati, tas ir vēl garšīgāk, bet domāju veikalā pirktiem ar nebūs ne vainas.
5
Nedaudz apcepu kopā, slēdzu uguni ārā, vāku virsū, lai drusku pastāv, viss ievelkas.
Iesūtīja: jogijs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit