Foto: Shutterstock
Garneles ar spageti vieglām un ļoti gardām pusdienām.
35Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

garneles sviests paprika kabači tomāti garšvielas sāls cukurs saldais krējums makaroni

Sagatavošana

1

Garneles apcep sviestā (nevis eļļā, nav tas rezultāts). Var pielikt papriku, kabačus un citus dārzeņus, kādi nu garšo.

2

Pieliek klāt sagrieztus tomātus (ja ir vēlme, var mizotus, bet es uz tomātu mizošanu esmu slinka, tādēļ nemizoju). Garšvielas un sāli pievieno pēc ieskatiem.

3

Lai noņemtu tomātu skābumu, es lieku klāt vēl nedaudz cukura, bet ar to uzmanīgi, lai nesanāk par saldu.

4

Kad viss ir izsautējies, pieleju saldo krējumu, nedaudz apsautēju un tad atsevišķi izvārītus spageti. Taisu makaronus pati, tas ir vēl garšīgāk, bet domāju veikalā pirktiem ar nebūs ne vainas.

5

Nedaudz apcepu kopā, slēdzu uguni ārā, vāku virsū, lai drusku pastāv, viss ievelkas.

Iesūtīja: jogijs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!