Nomizo burkānus un sagriež ripiņās, kartupeļus sagriež daivās vai kubiņos.

Romiešu podā* vispirms liek sagrieztos dārzeņus, virsū tiem cāļa pusspārniņus. Pārlej ar konservētiem tomātiem un lečo. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.

Podu ar vāku virsū liek uz uzkarsēta grila un gatavo aptuveni stundu 250 grādos. Ja ir iespējams, grilam nolaiž vāku, tad ēdiens pagatavosies ātrāk.

*Var izmantot arī pīli, tadžīnu vai kādu māla podu.

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!