8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi pēc garšassāls pēc garšaspipari olas burkāni sīpoli eļļa skābais krējums vai sēņu mērce pasniegšanai
Sagatavošana
1
Novāra kartupeļus ar visu mizu, ļauj tiem atdzist. Kartupeļiem noloba mizu, samaļ gaļas mašīnā vai samīca viendabīgā masā. Pievieno sāli, piparus, olu.
2
Pildījumam sacep pannā burkānus un sīpolus eļļā.
3
No kartupeļu masas veido plānas pankūciņas, kuru vidū liek ceptos burkānus un sīpolus, maliņas aizloka un uztaisa tādu kā cepelīnu. Apcep no abām pusēm uz pannas.
4
Ēd pārlietus ar skābo krējumu. Var klāt arī pagatavot sēņu mērcīti – sēnes (likām šampinjonus) apcep ar sīpoliem, beigās pievieno saldo krējumu.
Guļbešņīki labi garšos arī auksti!
Iesūtīja: Maruta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit