5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 glāzessaulespuķu sēklas2 glāzescukurs3 ĒKmilti0.5 glāzeūdens1 ĒKeļļa
Sagatavošana
1
Sēklas nomazgāt, nosusināt, apcept uz sausas pannas, tad izmalt gaļas mašīnā 3-4 x.
2
Cukuru uzbērt uz pannas, pievienot izsijātus miltus un cept maisot, līdz gaiši brūnai krāsai. Tad pievienot ūdeni, atkal izjaukt un vārīt uz vidējas uguns līdz sabiezē.
3
Gatavajai masai pievienot izmaltās sēklas un eļļu, izmaisīt līdz paliek viendabīga masa, izlikt traukā, uzlikt slogu un ielikt ledusskapī uz 2-3 stundām.
4
Gatavo halvu sagriezt gabaliņos un pasniedz pie tējas.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit