135Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgteļa gaļa5 gab.tomāti3 gab.paprika1 gab.Sīpoli4 gab.ķiploku daiviņas1 gab.baklažāni saujakorinandrs, svaigs saujasētersīļi, svaigi saujabaziliks, svaigs pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti
Sagatavošana
1
Gaļu noskalo un sagriež gabaliņos.
2
Sīpolus un ķiplokus nomizo, pipariem iztīra sēklotni. Ķiplokus un zaļumus sasmalcina. Dārzeņus sagriež šķēlēs vai ripās.
3
Čuguna katlā ar vāku vai "pīlē" kārtām liek gaļu, sīpolus, piparus, tomātus, baklažānus zaļumus un ķiplokus. Pārkaisa ar sāli un pipariem un uz nelielas liesmas sautē aptuveni 2 stundas.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit