Foto: Shutterstock
Bagatīgs un sildošs gaļas sautējums, kurš pie mums atceļojis no armēņu nacionālās virtuves. Gatavojot "hašlamu", nebaidies pievienot zaļumus un mājinieki sajutīs šī ēdiena kārdinošo aromātu jau pirms ienākšanas virtuvē.
135Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgteļa gaļa5 gab.tomāti3 gab.paprika1 gab.Sīpoli4 gab.ķiploku daiviņas1 gab.baklažāni saujakorinandrs, svaigs saujasētersīļi, svaigi saujabaziliks, svaigs pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti

Sagatavošana

1

Gaļu noskalo un sagriež gabaliņos.

2

Sīpolus un ķiplokus nomizo, pipariem iztīra sēklotni. Ķiplokus un zaļumus sasmalcina. Dārzeņus sagriež šķēlēs vai ripās.

3

Čuguna katlā ar vāku vai "pīlē" kārtām liek gaļu, sīpolus, piparus, tomātus, baklažānus zaļumus un ķiplokus. Pārkaisa ar sāli un pipariem un uz nelielas liesmas sautē aptuveni 2 stundas.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!