Jāņogām izpiež sulu. 

Ogu miziņas pārlej ar verdošu ūdeni un vāra 5 minūtes, pēc tam nolej sietā. 

Novārījumam pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra, beigās pievieno jāņogu sulu, samaisa, ķīseli salej dziļajos šķīvjos, pārkaisa ar cukuru, lai neveidojas plēvīte un atdzesē.

Pasniedz ar pienu. 

Ja sanāca pārāk šķidrs, var pasniegt ar putukrējumu vai ar kādu krēmu.

Iesūtīja: Ieva

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!