Foto: Shutterstock
Karamelizētais maizes krēms, visgardāk pasniegts kopā ar augļiem.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
0.5 glāzemalti rudzu maizes sausiņi3 glāzessaldais krējums1 glāzecukurs1 TKvaniļas cukurs1 TKagar-agar

Sagatavošana

1

Cukuru ieber katliņā un izkausē, pielej saldo krējumu un karsē, līdz cukurs izkusis.

2

Atdzesē, karamelizētajam krēmam pieber vaniļas cukuru un saputo, lēnām pievieno samaltus, apgrauzdētus maizes sausiņus, pielej izšķīdinātu agar-agaru.

3

Masu pilda veidnēs un ledusskapī atdzesē.

4

Sastingušu izgāž no veidnes.

Iesūtīja: Aina K.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!